Trendyoldan alınan beyaz esyanin kusurlu çıkmasi
Merhaba trendyol üzerinden Siemens marka kurutma makinesi aldım. Ürün horoz lojistik ilke kapıma geldi. Ambalajı kontrol ettik gözle gorulur bir sorun yoktu. Servisi çağırdım, ambalajı acti ve ürünün üst arka sol kısmında çivi deliği gibi bir delik vardı. İnce bir delik. Bende bunun için ürünü kurdurmadim ve ilk rapor aldım. Bu raporla ürünü iadeye gönderdim ama red edildi. Neymiş ben kargodan sağlam teslim almisim. Tamam ama servisi çağırdım beraber açtık ve bu sorun sonradan görüldü. Ayrica servis ilk ambalajı biz açtık, üründe böyle kusur var diye kağıtta verdi. Ancak iade değişim raporu servis veremiyorum diyor. Trendyol servise rapor tutturun diyor, Siemens arıyor biz iade değişim rapru veremeyz diyorlar. Ben şuan bir boşluk içindeyim. Tüketici hakem heyetine basvrdum. Ancak benim başka yLabilecegim ne var. Bir ,aydır bu durumla ugrasiyorum.
Cevap: Trendyoldan alınan beyaz esyanin kusurlu çıkmasi
Hakem heyeti lehinize karar verir. Forumu daha sonradan okuyacak üyelere de yol göstermesi açısından üretimden kaynaklı nedenlerle bayilere değilde genel müdürlüğe karşı hakem heyetine başvuru yapılması durumunda daha hızlı sonuçlar alındığına şahit olmaktayız. Sizin olayınızda ki makinanın arkasının delik olması,elektiriğe takılmasına rağmen makinanın çalışmaması, makinanın çok ses çıkarması gibi durumlar üretimden kaynaklı nedenlere örnek gösterilebilir.