Site genel kurulu kararları.
Sitemizde yapılacak işlerle ilgili daha önceki site genel kurullarında almış olduğumuz kararları, yönetim para toplayamadığı içim yaptıramadı. Yeni yönetim seçildi ve bu uygulanmayan kararları uygulamak istiyor, bazı site sakinleri bu kararlar eski kararlar ben dairemi sonradan aldım geçersizdir diye itiraz ediyor. Site genel kurullarında alınan bakım onarım kararlarının uygulama süresi varmı. Aynı kararlar her yönetim seçiminde alınmalımı yoksa devamlılık esasına göre yapılmayan yada yarım kalmış işleri yeni yönetim sorumluk gereği yapmalımı. Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
Cevap: Site genel kurulu kararları.
Yapacağınız yeni işletme projesinde söz konusu işler için gider kalemi olmalı. Bu gider kalemini içeren işletme projesi Site Yönetim Planı veya KMK yasasına göre kesinleşti ise, tahsilat yapabilir ve söz konusu işleri yapabilirsiniz
Cevap: Site genel kurulu kararları.
Alıntı:
yunler rumuzlu üyeden alıntı
Yapacağınız yeni işletme projesinde söz konusu işler için gider kalemi olmalı. Bu gider kalemini içeren işletme projesi Site Yönetim Planı veya KMK yasasına göre kesinleşti ise, tahsilat yapabilir ve söz konusu işleri yapabilirsiniz
Bilgi için teşekkürler.
Eski alınan kararlarla ilgili bütçeye gider kalemi olarak eklersek kesinleştikten sonra tahsilat yapabiliriz olarak anlıyorum.