Kamera görüntüsü ile tehdit
Merhaba,
Sekiz senelik evliyim. Şimdi farkettiğim kadarıyla yanlış bir yasak aşk ilişkim oldu. Bayan sürekli beni tehdit ve zor yoluyla belli süre elinde tuttu. Şu an ilişkimiz bitti fakat tehditler sürüyor.
İlişkimiz sırasında iki tarafında rızasıyla bir cinsel ilişki kameraya alınmıştı. Kameranın şarzı bitmesi sonucu o an izlendikten sonra silinemedi ve kamera bende kaset bayanda kaldı. Şimdi bu görüntü yüzünden tehdit ediliyorum. Aşağıdaki soruları sormak istiyorum.
1- Bunun bir şekilde üçüncü şahıslara izlettirilmesi suçmudur?
2- Tehdit edildiğime dair bir kanıt elimde yok. Bir şikayet ile kaset onda ele geçerse bir şey çıkar mı?
Teşekkürler
Cevap: Kamera görüntüsü ile tehdit
Türkiyede bir bayanın kendisinin de içinde olduğu cinsel içerikli görüntüleri sağa sola vermesi mümkün değil bence,için rahat olsun,türkiyedeki yaygın kanı erkektir yapar olur sizin üzerinize,ama bayana neler denir bunu herkes biliyo,bunu hiç bi bayan göze alamaz....
Çok tehlikeli bu konu hakkında diğer forum konularında da cevap verilmişti. Şahsi kanaatim, her iki tarafın da rızası varsa dahi, bu rızanın bahse konu olan kasetin 3. şahıslara izlettirilmesini içermediği ve sonuç olarak yine özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve suç oluşturan, tehdit ve şantaja yol açan bu eylemin cezalandırılması gerekir. Erkek veya kadın ayrımı yapmaksızın, insanın ele alınması doğru olandır.
Merhaba. Yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için ben de bu topic altından sorayım. Webcam görüntüsü, ama kesinlikle gizli değil ve cinsel içerik içermekte. Bunun yayınlanması yayınlayan kişi için suç doğurur mu ? Maalesef insanlara güvenerek bazı şeyler yapılıyor ama şantaj diye birşey de ispat edilemeyecek durumda. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.