Merhabalar, bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. MEB de 12 yıldır öğretmenlik yapıyordum. Geçtiğimiz aylarda hakkımda 125e-g maddesiyle ihraç edildim. İhraca sebep olan olayı anlatmak isterim. 7 sene boyunca beraber olduğum bir kız arkadaşım vardı. Evlilik vaadiyle bekletip, sonunda ise beni ve ailemi aşağılamak suretiyle ihanetle sonuçlanan bir dönem yaşattı. Başka verdiği zararlarda var ama uzatmak istemiyorum. Ben bu durumu kaldıramadım ve yaklaşık 1.5 yıl süren bir psikolojik tedavi gördüm. Bu süreçte şahsa ne bir fiziksel şiddet, takip vb durumlarda bulunmadım. Sadece içinde bulunduğum travmanın da etkisiyle mesajlar yazdım. Yazdığım mesajlar gayri ahlaki, tehdit ve hakaret içeren mesajlardi.Zaten bununla ilgili ceza mahkemesi basit yargılama üzerinden tarafıma tehdit ve hakaret, huzur ve sukunu bozmaktan para cezası ve 5 buçuk ay hapis cezası verdi. Ben yazdıklarımdan dolayı pişmanlık duyduğum için karara itiraz bile etmedim. Karşı taraf benim attığım mesajları dosyalayip bakanlığa şikayet etmişler beni. Ben de bu konuda savunma verdim. İçinde bulunduğum durumu anlattım ve bütün bu sürecin fiili olarak yani mesai saatleri içerisinde görevde iken gerçekleşmediğini özel hayat kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini yazdım. Benim bu vakte kadar ne sivil hayatımla ilgili ne de mesleki hayatımla alakalı en ufak bir sicil olumsuzlugum yoktu. Avukat aracılığıyla ihraç kararına yd istemli itiraz ettik. Yd kararı ret geldi. Ona da itiraz ettik tekrar ret geldi. Bu bilgiler ışığında hakkımda verilen ihraç kararı ağır değil mi? Bölge idareden ya da üst mahkemelerden bu sürecin olumlu sonuclanma ihtimali sizce nedir?