Cevap: Kooperatifin feshi
ben 2008 yılında kopparatifften ev aldım 4 blok 40 hane var kooparatif aidatı topluyorlar ama binanin elektrik parasını yerleri sielne emrdiven parasını apartman cmaı kırılır biz karşılıyoruz verilen aidatlarla hiç bir şey yapılmıyor. bınanınn elektrık beslemsı pano kapagı acık sureklı elektrık gıdıp gelıyor bu yzuden ıkı komsunun buzdolabı motoru bılıgısayar yandı baska komsuda elektrık gıdıp geldıgı ıcın tv fişi prızde oldugu ıcın yangın cıktıı kooparatıf yonetımı kesınlıkle yaptırmıyor zıllerın hıc bırı calımıyor yaptırmıyor ama bızden aıdat alıyor hep soledıklerınde ııc bıtmeyen 4 5 daıre avr mahkemelık dıyorlar kooparatıd düşmüyor dıyorlar yonetım başkanı ıcralık olan daıreyo gecen ay 12 milyara satın aldı kooparatif 1999 yılındna beri var butun bınalar bıttı ama hala bızı somurmeye devam edıyorlar sızden rıcam nasıl kurtuluruz bu somurgecılerden kendı cıkarları ugruna asla vazgecmıyecek paragöz ınsanlarla karsı karsıya drumdayzı ne olur bana cevap verin verdiginiz cevap içinde çok çok teşekkür ederim onur.atik@mynet.com
Cevap: Kooperatifin feshi
selam esin hanım kooperatif ana sözleşmesini nerde bulabiliriz acaba