Merhabalar;
Yaklaşık 3 sene evvel memuriyet kazandım. Sıkıntılı bir bölge olduğu için bakanlığa "faks" yoluyla feragat ettiğimi bildirdim. Islak imzasız evrakı işleme almış olacaklar ki, bana tebligat ulaştıramadılar.
Sizce işe başlamam mümkün mü?
Printable View
Merhabalar;
Yaklaşık 3 sene evvel memuriyet kazandım. Sıkıntılı bir bölge olduğu için bakanlığa "faks" yoluyla feragat ettiğimi bildirdim. Islak imzasız evrakı işleme almış olacaklar ki, bana tebligat ulaştıramadılar.
Sizce işe başlamam mümkün mü?
Faksı bir resmi kurumdan göndermediyseniz geçerli değil. Çünkü faksla gönderilen belgenin kimin tarafından gönderildiği doğrulanamayacağı gibi imzanın sağlığı da şüphelidir. Bu nedenle geçersiz bir feragat işlemidir.
Cevap için teşekkürler.
Faksı resmi bir kurumdan gönderdim.
Atandığım kurum bana tebligat göndermiş ama ptt teslim edememiş, yani bana helen giden bir evrak yok.
Resmi kurumdan gönderdiğim için, feragat geçerli demek midir?
Konu açamadığım için buraya yazdım özür dilerim.
Merhabalar herkese iyi günler
Ben 2 yıl kadar bir işyerinde çalıştım bazı haklarımı (gece çalışma farkı fazla mesai ücreti) gibi sebeplerle avukat aracılığıyla haklı fesih yaptım çıktım çıktığım işyerinde sözleşmede rakip kurum ve kuruluşta çalışamayacağım yazıyor cnc operatörlüğü yapıyorum ben yeni girdiğim firmada aynı sektörde iş yapıyor rekabet sözleşmesi gereği ceza alırmıyım
Veya haklı fesih yaptığım için sözleşme sona erer i
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
M2010J19CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi