Cinsellik, vajinismus ve boşanma
Emeği geçen tüm arkadaşlara saygılar ve sevgiler forum sayfalarındaki bütün boşanma ile ilgili konuları tek tek okudum ve benim ile alakalı bi konu bulamadım değerli avukat arkadaşlar benim sorum şu ben 6 yıllık evli bi erkeğim bu evliliğimin ilk günerde eşimde bitakım sıkıntılar meydana geldi sıkıntımın adı da vajinismus (cinsel birliktelik sırasında kendini kasma )denen rahatsızlık bu rahatsızlık sebebi ile sağlıklı bi cinsel yaşamımız olmadı eşimi önce bi kadın doğum uzmanına götürdüm dr vajinismus rahatsızlığı olduğunu söyledi ve ardından bu rahatsızlık ile ilgili özel bi hastanede tedavi süreci başlattık fakat eşim ben delimiyim ne işim var psikologda diye yaklaşık 5/6 . seansta tedaviyi bitirdi ardından medyadan tanıdığımız ünlü dr a gidip yardım istedik fakat eşim bu tedavi yi de uygulamadı eşim modern tıp a inanmayıp derdinin devasını hacı hocalara giderek aradı ama tabiki sonuçsuz kaldı ben eşimi sevdiğim için boşanma k istemedim ki kendisi bu dönemde hep boşanmak istedi sözlü olarak bu arada çocuğumuz oldu diceksiniz hem rahatsız hem çocuk olmuş evet yaradanımın takdiridir ki çocuğumuz oldu. takdir edersiniz ki sağlıklı bireyler için cinsellik evlilikte olmazsa olmazlardan dır cinsellik olmadığı zamanlar evde sıkıntılar ve huzursuzluklar oluyor bu huzursuzlukların birinde eşim evi terketti yaklaşık 1 yıl oldu konuştum boşanmak istediğgini söyledi bende eve dön çağrısı yaptım fakat dönmedi ben dava açamadım 4 aylık süre dolmamıştı karşı taraf şiddetli geçimsizlikten dava açtı konusu ise ben eşimi sürekli dövdüğüm darp ettiğim küfür vs ama bunların hiç biri doğru değil olsa idi doktor ve polis kayıtları olur dayak yiyen darp edilen kişi polise ve dr gider öyle bişey yok bizim 3. duruşmamığz oldu ben dilekçe ile götürdüğüm psikolog ve dr ların görüşü için dilekçe verdim 3. duruşma oldu hakim müzekkere çıkarmadı bende sordum neden dr lara sormuyorsunuz diye gerek görmediğini kanaat ettiğini belirtti şahitler eşimin 1. derece akrabaları olmalarına rağmen beni desteklediler darp ve kötü muamelenin olmadığına dair benim şorumsu
1) şu an ikilem yaşıyorum boşanmak istemiyorum deme hakkım olduğunu biliyorum hakim bizi psikoloğa yönlendirebilirmi kızım 4 yaşında psikolojik olarak yıprandı düzenim bozulmamasını istiyorum böyle kararlar verildimi emsal varmı verilebilirmi ayrıca avukatım yok eşimin avukatı bu rahatsızlığı inkar etmiyor kabul ediyor ben eşimi tedaviye dr lara götürdüğümden eşimin psikolojisi bozulmuş düzelebilir bi rahatsızlıkmış ki doğrudur düzelebilir rahatsızlık .
2) Eğer boşanmak istersem benden nafaka alabilirmi ayrıca evliliği bitiren tarafın benim olduğumu söylüyor benden yüklü bi şekilde tazminat istiyor maddi ve manevi çökmüş durumdayım hep kredi çektim dr lar için onları ödeyemiyorum bu dekontları ve borçlu olduğum yerlerin belgelerini mahkemeye verdim eşimi hiç arayıp sormadığım iddia edildi 2/3 ayda yaklaşık 450 kez aramışım telekom belgeli hiç bi şekilde kötü alışkanlığım olmadığı akrabaları mahkemede söyledi ben kamuda memurum tarafıma iddia edilen suçlarıh hepsinin aksini şahit le ve resmi belge ile ispatlıyorum burada yazmak epey uzun bi zaman alıcak eşim çalışan birisi değil üzerinede herhangi kayıtlı bişi yok kızımın durumu tahmin ediyorum annede kalacak gördüğünüz gibi madur durumdayım neyapmalıyım ilginize şimdiden teşekkür ediyorum[/black]