Hakkımda iftira atıldı ne yapmalıyım
Olayı anlatıyorum arkadaşım kako beni okey oynamaya çağırdı bende yanımdaki arkadaşım ile tamam dedim yanımdaki arkadaşımıda aradı tekrar neyse bana evin anahtarı sende var geç knk ben yengenleyim dedi bende arkadaşım ile onun evine geçtim o sırada arkadaşım kakonun ortak arkadaşımız olan fiko da geldi biz 3 kişi olduk ama ev sahibi arkadaşım kakonun işi uzadığı için biz muhabbet ederken arkadaşımız olan fiko kankalarım tırpan parası var vermeye gidip gelelimmi dedi bizde bu dediğini zaman geçsin diye kabul ettik sonra fiko yanımızdan ayrıldı eve gidip geleceğini söyledi para almaya bizde beklemeye devam ettik sonra arkadaşım fiko aracı ile gelip bizi aldı o sırada annesinin yanına gidip gelmiş biz arkadaşım fikonun köyüne tırpan parasını vermeye gittik bize köyüne geldiğimizde evde annesi ile babasının arasında geçen telefon konuşmasından bahsetti babanem ile bu konuyuda konuşcam dedi siz arabada bekleyin dedi bize bu arada konuşmada annesine babası köye gel yoksa senin bacaklarını kırarım tarzında bir konuşma geçmiş neyse biz fikonun gitmesi ile beklemeye devam ettik yaklaşık 5 dk sonra arkadaşımızın kapıdan nefes nefese çıktığını babasının arkadasından sopa ile koşup vurmaya çalıştığını gördük bu sırada bizde hemen araçtan inip fikoyu araca sokmaya çalıştık bu sırada babası bizede saldırdı ve arkadaşım fikoya tehdit ve küfürler savurdu biz bir şekilde attık kendimizi arabaya benim sırtımda fikonun kolunda diğer arkadaşımında bacağına vurdu biz geriye döndük sonra ailevi mevzu diye darp raporu VS almak aklımızdan bile geçmedi fakat olaydan 1 ay sonra bizi ifadeye çağırdılar fikonun babası evime zorla girdiler olum fiko ve tanımadığım iki arkadaşı beni darp etti diye darp raporu almış kendine zarar verip annesinide yalancı şahit yapmış kendine daha önce hiç görmediğine dair ona saldırdığımıza dair şok oldum halbuki olaydan daha 1 hafta önce o evde idik tırpan için geceden orda kalıp sabahına babasına ve oğluna yardıma gitmiştik benim şuan elimde o evde kız arkadaşıma atmak amaçlı çektiğim fotoğraflar ve yazışma mevcut o gece babası ile oğlunun kavga ettiğini dediğim olayı söylediğim yazışmada mevcut ben şiddet karşıtı bir insanım böyle bir olaya maruz kalmış olmak çok psikolojimi bozuyor bu fotoğraflar ve yazışma ile gitsem bu adamın hakkımda iftira attığını bizi tanıdığını kanıtlayabilirmiyim oğluda arabada olduğumuza evine birtek kendisinin girdiğine dair ifade verdi
Cevap: Hakkımda iftira atıldı ne yapmalıyım
Geçmiş olsun. Dostum arada bir enter tuşuna bas lütfen. Okuması çok zor oluyor.
Sanki biz oradaymış olayı biliyormuş gibi hızlı hızlı anlatmışsın.
Arkadaşının ifadesi seni kurtarır diye düşünüyorum.
Tutup savcılıkta arkadaşın evet fiko, miko bir de bu eve girdik babamı darp ettik demez her halde.
Öncelikle arkadaşınla konuş derim. Baktı yan çiziyor, kem küm ediyor. Git bir avukata. Tekrardan geçmiş olsun.