Cevap: Hayat Sigortası Sorunu.
Başınız sağolsun,annenizin vefatı 2020, sigorta sona erişi 2019. Yani artık sigortasız dönemde iken vefat etmiş anneniz. Herhangi bir sigorta şirketi artık kendisine prim ödemeyen, poliçesi sona ermiş kişi için bir ödeme yapmaz. Yani herhangi bir şey alamazsınız sigortadan. ( Kanzer konusunda da yanlış bilgiye sahipsiniz, eğer poliçede özellikle kanser de teminat kapsamına alınmamışsa, sigortalılık süresi içindeyken vefat durumunda dahi ödeme yapmaz sigorta şirketleri.Kanzer vb hastalıklar teminat kapsamı dışında tutuluyor genelde))
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Başınız sağolsun,annenizin vefatı 2020, sigorta sona erişi 2019. Yani artık sigortasız dönemde iken vefat etmiş anneniz. Herhangi bir sigorta şirketi artık kendisine prim ödemeyen, poliçesi sona ermiş kişi için bir ödeme yapmaz. Yani herhangi bir şey alamazsınız sigortadan. ( Kanzer konusunda da yanlış bilgiye sahipsiniz, eğer poliçede özellikle kanser de teminat kapsamına alınmamışsa, sigortalılık süresi içindeyken vefat durumunda dahi ödeme yapmaz sigorta şirketleri.Kanzer vb hastalıklar teminat kapsamı dışında tutuluyor genelde))
Anladım teşekkür ederim.Peki borçlar konusunda ne yapabilirim ? Elim kolum bağlanmış durumda gerçekten.
Alıntı:
Wolverahmet09 rumuzlu üyeden alıntı
...Üzerimizde araç ve arsa var.Satıp kurtulmayı düşünüyoruz ama hepsinin üzerinde bir sürü haciz var.Toplu sermaye bulma imkanımız da yok maalesef.....
Eğer mahkemece konmuş bir tedbir kararı yoksa, hacizli arsa ve aracı satın alabilecek birini bulup satmanızdan başka bir çare bilmiyorum ben. Satın alacak olan kişi ödemeyi alacaklılara yaparak araç ve arsa üzerindeki haczin sona ermesini sağlayabilir