üniversite sınavı hakkında
öğrenim hukuku gibi bir başlık aradım ama yok doğru yere taşınırsa sevinirim
bilindiği gibi üniversite sınavında din kültürü ve ahlak bilgisi dersi almamış olanlar için ayrıca felsefe soruları bulunmaktadır. bu kişiler din kültürü ahlak bilgisi dersi görmediği için feslefe sorularını yanıtlamaktadır.
buna göre; hiçbir zaman fizik, kimya ve biyoloji dersi görmemiş şahsımın bu bilim dallarının sorularını cevaplandırmam ne derece doğrudur ? sonuçta resmi bir devlet lisesinden mezun olduğum ve müfredatımızda o derslerin olmadığı gayet açıktır. herhangi bir bilir kişi bunu yarım saatte rapor edecektir. benim gibi kaç kişi var derseniz 2009 yılından önce meslek lisesi mezunu olan herkes. yani epey çok. fazla yaşlı da değiliz 35 civarı. yani sınava girmek isteyenler illa ki olacaktır. türkiyede fizik kimya ve biyoloji dersleri meslek liselerine 2009 yılında gelmiştir. bir dava açsam kazanır mıyım ? yoksa uzun yıllar sürer bir sonuç çıkmaz mı dersiniz
Cevap: üniversite sınavı hakkında
Bu sefer de biz size hak tanıdık. Lehe olan durumu dava etmenizde hukuki yarar yok denilirse?
Cevap: üniversite sınavı hakkında
ne hakkı tanımışlar bana ? o dersleri görmedim ve sınavda bana soruluyor işte.tüm olan bu.