Vekalet Sözleşmesinden Kaynaklanan ile ilgili dava.
Merhaba. Babam, bir kadınla beraber yaşıyordu. Kendi emeklisiyle beraber vefat etmiş olan annemin maaşını da alıyordu. Annemin maaşı üzerinden kredi çekti, ertesi gün araba aldı; vergi borcu olduğu için arabayı beraber yaşadığı kadının üzerine yaptı. Kadının babamda tam vekaleti vardı. Hasta olduğu için onun adına her türlü işlemi yapma yetkisi vardı. Kadın hastaneye düştü, ölüm riski doğunca, araba kadının kızına kalmasın diye bana devretmek istedi. Bunun için önce yabancı birine satış, sonra benim üzerime alış yaptık. Kadın öldü. Kızı arabanın peşine düştü ama babam arabayı bana hibe ettiği için ben arabayı sattım. Kızı bize dava açmış. Sonuçları ne olabilir?
Cevap: Vekalet Sözleşmesinden Kaynaklanan ile ilgili dava.
Karşı taraf siz bir yanlışlık yapmazsanız davayı kazanamaz. Ama mutlaka avukatınız ile temsil edilin yargılamada. Sonra yandım bittim dersiniz. Benden tavsiyesi...
Cevap: Vekalet Sözleşmesinden Kaynaklanan ile ilgili dava.
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Karşı taraf siz bir yanlışlık yapmazsanız davayı kazanamaz. Ama mutlaka avukatınız ile temsil edilin yargılamada. Sonra yandım bittim dersiniz. Benden tavsiyesi...
Çok teşekkür ediyorum. Buranın sisteme yabancıyım. Bana ulaşabilen bir avukat olursa konuyla ilgili değerlendirme yapıp birlikte çalışmak isterim... Saygılar...