-
Mal beyanı
Herkese selamlar, benim ilk sorum mail beyanı ile ilgili olacak, beyanda bulunmamaktan dolayı alınan 10 günlük hapis cezası karar kesinleştikten 18 ay sonra düşer deniliyor,bu ne derece doğrudur ve doğruysa ne gibi işlem yapmak gerekiyor.
Diğer sorum ise;bankalar kredi borcunda borçlunun belli bir miktara kadar olan ve ödeyemediği borcu devlete vereceği vergiden düşüyormuş,bu nasıl oluyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
-
sizi yanlış bilgilendirmişler. Her ticari işletme zarar eder Banka sattığı parayı geri alamaz ise zarar eder ve bankacılığa özgü bir takım vergiliri ödemeyebilir.
-
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum,diğer sorum olan mal beyanınada bir cevap vermeniz mümkünmü acaba.
Saygılarımla.
-
Evet hacize kabil hiç bir şeyini bulamaz ise borç ödemeden aciz vesikası alıp vergiden düşüyorlar.
-
Cevabınız için teşekkür ediyorum,birde aşağıdaki soruma cevap verirseniz çok memnun olurum.
Mal beyanında bulunmamaktan dolayı alınan 10 günlük hapis cezası karar kesinleştikten 18 ay sonra düşer deniliyor,bu ne derece doğrudur ve doğruysa ne gibi işlem yapmak gerekiyor.
Saygılarımla.
-
hapis cezası 18 ay sonra düşüyor.Benim arkadaşıma da hapis cezası verildi.Ama aradan 18 ay geçince düştü.Daha sonra çok kere polisle işi oldu.Cezası görünmesine rağmen problem cıkmadı hiç.
-
Bu acz belgesi hangi şartlarda ve nasıl düzenleniyor,borçlu olan kişinin bu işlem için yapması gereken birşey varmı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-