-
Boşanma, nafaka
1 yıllık bir evliliğim var ama eşimin dengesiz hareketleri yüzünden ayrılmak istiyorum kısaca değineyim a yı z anlayıp yolda lokantada ve evden çekip gidiyor alttan almadığınz sürece bu durum hiç bitmiyor bu 1 yıldır sürekli böyle ama delilim yok şu anda bana ailesi yoksulluk nafakası talebinde bulundular .esim simdi hamile olduğunu söylüyor 40 gündür görüşmüyoruz. nafaka dan kurtulma sansım varmı veya nafaka ödesem de bu evlilikten nasıl kurtula bilirim boşanmaya yanasmıyor.lütfen yardım[V]
-
Eşiniz yoksulluk değil tedbir nafakası davası açmıştır. Talebinin kabul edilebilmesi için ayrı yaşamaya hakkı olduğunu, evi sizin kusurlu davranışlarınız neticesinde terk etmek durumunda kaldığını ispat etmesi gerekmektedir. Boşanmak istiyorsanız boşanma davası açmalısınız.
-
Boşanma davası açmadım ama bana gelen dava yazısında yoksulluk nafakası yazıyor kendisinde evinanahtarı olmasına rağmen eve gelmeyip günlük kıyafetleriyle dışarı atılmış gibi bir sey uydurmuşlar nafakadan kurtuluşum varmı bosanma davası açsam nafaka davasında bir etkisi olurmu hem mağdurum hemde nafaka mı ödemem gerekiyor ilk yazdığım konuyda okursanız sorum daha net anlaşılır tsk