Gizli kamera satışı konusunda yasal düzenleme nedir? Kalem şeklinde veya saat şeklinde vs internette bolca gizli kamera var. n11 vs de de var… Yasak midir, yasal mi?
Printable View
Gizli kamera satışı konusunda yasal düzenleme nedir? Kalem şeklinde veya saat şeklinde vs internette bolca gizli kamera var. n11 vs de de var… Yasak midir, yasal mi?
?herturlu satisi yasak midir yoksa belirli olculeri mi var bilen arkadas var mi
Satışıyla ilgili bir yasaklık durumu yok, sizin de belirttiğiniz gibi pek çok ticaret sitesinde satılmakta.Satışıyla ilgili değil ama kullanımıyla ilgili yasaklar var, aldığınız mini kamera sizden başkalarının izlenmesi için kullanıldığında kişinin özel hayatının ihlali anlamına gelir.
Peynir ekmek gibi rahatlıkla satılabildiğinden de anlaşılacağı üzere bugün için satışıynda bir yasal uygunsuzluk yok, yarın ne oluru bilebilmek mümkün değil elbette.
öyle dogru soylediniz ..bir soru daha sorayim benim hakaret etmekten acilmis bir davam var…ben ankaradayim davayi acan kisi konyada teblig tarihi de 26 ocak gorunuyor(internette baktim eve kagit gelmedi herhalde yarin son gün savunma için)..
soracagim sey ben savunma yazip kime nereye teslim edeyim yani bir şubesi mi var konyaya gonderin diyeyim