Vergi mufettisi davet yazisi
Merhaba istanbul sektörel-1 denetim dairesinden cumhuriyet bassavciligi tarafindan yurutulen bir sorusturma kapsaminda sahsimin yada vekilimin alim satim kiralama vb işlemlerine ait bilgi vermek uzere ifadeye cagrildim.
Sahis sirketim yok, isci olarak ozel bir sirkette calisiyorum. Ne tip bir such islemmis olabilir yorumlarinizi iletirseniz cok sevinirim..
Sent from my SM-T720 using Tapatalk
Cevap: Vergi mufettisi davet yazisi
Son beş sene içerisinde herhangi bir taşınır veya taşınmaz mal sattınız mı? T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI Vergi Denetim Kurulu İstanbul Sektörel-1 denetim daire başkanlığı, savcılığın yürüttüğü bir soruşturma için sizi izaha davet etmekte. Bu bir vergi kaçakçılığı suçu da olabilir ancak detaylarını müfettiş ile görüştükten sonra öğrenebilirseniz siteyle de paylaşırsınız.
Cevap: Vergi mufettisi davet yazisi
Selamlar bu ifade konusunda Cok tedirgin olmustum. cuma gunu vergi dairesine gittim. 2018 de hizmet aldigim bir otel nezninde yurutulen bir sorusturma oldugunu soylediler. Isletme, aldigim hizmete karsilik olmasi gereken tutardan data az fatura kesmis. kiralama hizmetim ile ilgili imzali ifademi aldilar.
Sent from my SM-T720 using Tapatalk