Network Marketing Şirketi Kurmak
Merhaba , biz 3 üniversite öğrencisi Network marketing şirketi kurmak istiyoruz. Ltd olarak . Hayali ürünümüz yok . 5 ürünümüz var ve biz bu 5 ürünü pazarlamak amaçlı Üyelik ve kazanç sistemi kullanacağız. Faturamizi fisimizi kazanıp vergimizi vereceğiz. Hayali ürün de yok . Ponzi sistemler Gibi sınırsız derinlik de olmayacak . Bir kişi sadece Getirdiği Kişilerin 3 alt üyesine kadar kazanabilecektir.
Dünyada zaten network yapan milyardolarlik şirketler mevcut ve legal . Bizim ülkemizde örnekleri kötü olan birkaç örnek için araştırma yapıyoruz. Avon , Farmasi gibi birsuru firma şuan aynı şekilde yapıyor. Yine de kafamız rahat olsun diye yazmak istedim .
Ponzi gibi sınırsız alt üye yok bu nedenle yarın öbür gün patladı deme olasiligimiz zaten yok . Resmi olarak yapmak istiyoruz. Yine de sorun yaşamamak istiyoruz.
Cevap: Network Marketing Şirketi Kurmak
Türk Kanunları kapsamında bir çok şirket türü yer almaktadır. Anonim Şirket, Limited Şirket, Şahıs Şirketi, Komandit Şirket bu şirket türüne örneklerdir. Limited Şirket kurmak istiyorsanız şirketin amaç ve konusunda mutlaka yapılacak iş ve işlemlerden bahsedilmesi gerekir. 3 arkadaş kuracağınız içinde şirket hisselerinin anlaşmış olduğunuz hisse miktarı üzerinden belirlenmesi gerekir. Gerekirse hissedarlar sözleşmesi hazırlanır. Eğer sorunuz LTD şirket kurararak network marketing yapabilir miyiz ise bu sorunun cevabı Evet.
Cevap: Network Marketing Şirketi Kurmak
Alıntı:
cannarin rumuzlu üyeden alıntı
Türk Kanunları kapsamında bir çok şirket türü yer almaktadır. Anonim Şirket, Limited Şirket, Şahıs Şirketi, Komandit Şirket bu şirket türüne örneklerdir. Limited Şirket kurmak istiyorsanız şirketin amaç ve konusunda mutlaka yapılacak iş ve işlemlerden bahsedilmesi gerekir. 3 arkadaş kuracağınız içinde şirket hisselerinin anlaşmış olduğunuz hisse miktarı üzerinden belirlenmesi gerekir. Gerekirse hissedarlar sözleşmesi hazırlanır. Eğer sorunuz LTD şirket kurararak network marketing yapabilir miyiz ise bu sorunun cevabı Evet.
Cevabınız için teşekkür ediyorum . Aslında söylemek istediğim bu tür sistemler Türkiye'de yasak sorun yaşarsın gibi birçok bilgi var internette . O konuda bir bilgi almak istiyorum