Yeni bir kanun ile dogum sonrasi ucretsiz izin suresinin 6 aydan 1 yila uzatildigini duydum. Bu bilgi dogru mudur?
Ayrica, sirket bu izni vermek zorunda midir?
Printable View
Yeni bir kanun ile dogum sonrasi ucretsiz izin suresinin 6 aydan 1 yila uzatildigini duydum. Bu bilgi dogru mudur?
Ayrica, sirket bu izni vermek zorunda midir?
İş Kanunu uyarınca halen 6 ay olarak uygulanmaktadır. Yazılı talebiniz sonrasında işveren bu izni tarafınıza vermek zorundadır.
Selamlar,
Bu konu ile ilgili benimde sormak istediğim 6 aylık ücretsiz izni işveren vermek zorundadır ibaresine dayanarak eğer işveren vermez ise işçi Kıdem Tazminatını talep ederek işten ayrılabilirmi? Malum ücretsiz izini vermek istemeyen işveren Tazminatıda ödemek istemeyecektir bu durumda Noter kanalıyla izni gerekçe göstererek ihtarname çekilerek ayrılma işlemleri başlatılabilirmi?
Teşekkür ederim iyi Çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Bence işçinin talebine kalmış bir konunun, yazılı talep sonrası işverence yerine getirilmemesi, işçiye 24/2'ye göre fesih hakkı doğurur.
Selamlar,
24/2 göre Kıdem Tazminatı!mı talep hakkı doğuyor mu? . Kıdem Tazminatını mahkeme devreye girmeden alabilirmi?
Tekrar Teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
İhtarname çekerek 24/2'ye göre iş akdini feshettiğini bildirir, ödenmezse dava açar.
Selamlar,
PEKİ İŞYERİNDE 5 KİŞİ ÇALIŞIYORSA VE SENİN YERİNE BAKACAK KİMSE YOKSA YİNE İŞVEREN BU İZNİ VERMEK ZORUNDAMIDIR.