Haciz sırasında imzalanan tutanak
Herkese merhabalar ,
Bir Konuda yardımlarınızı rica ediyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Konu şöyle:Daha önce tebligatları bildirilen ve haciz emirleri gelen bir bankadan 01.10.2006 tarihinde haciz işlemini gerçekleştirmek için icra memurları geldiler. Ben ailemden ayrı 1 odalı bir evde yaşıyorum ve evimde de sadece 1 tv 1 yatağım biç kaç ıvır zıvır malzeme var o kadar ben de mal beyanında bulunurken borcu ödeyecek gücüm şu anda bulunmamakta hacze değer menkul yada g. menkulum yoktur x firmada asgari ücretle çalışmaktayım şeklinde beyanda bulunmuştum. Neyse geldiler haciz için tabii evde hacze değer birşey bulunmadığı için hiçbirşey yazmadılar ve haciz tutanağını bana hiçbirşey yazılı olmadan boş olarak imzalattılar.
Şimdi bu durumda içime şüphe düştü sonradan o kağıda bişeyler yazabilirler mi usulsüz beyanda bulundu diyebilirler mi bana da bir kopyasını vermediler benim de aklıma gelmedi korkudan istemek :( Eğer böyle bişey yaptılarsa ben ne yapabilirim nasıl bir yol izlemem gerekir.
Lütfen bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum . Şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla
Derya