Kızımın velayetini istiyorum
ben13 yıl önce kızımın babasıyla birlikte yaşamaktaydım. Boşanmış bir beydi ve benim en az on yıl önceden bir arkadaşımdı ve yıllar sonra yani 12 yıl öncekarşılaştık sevdik -o evlenmiş, bir kızı olmuş ve boşanmıştı- karşılaştık ve birlikte yaşamaya başladık (evlenmek niyetiyle) ben hamile kaldım, evlenme planları kurarken hamileliğimin 3. ayında onun alkolik olduğunu anladım ve ya alkolü bırak ya da ayrılalım dedim, o hala içiyor:)) Eski eşiyle tekrar evlenmiş ve bir çocuğu daha olmuş.Kızım doğduğunda babası ile tanıma olarak nüfus kağıdını çıkarttık. Ben kızımı tek başıma onun hiç bir yardımı olmadan aslan gibi yetiştiriyorum.Ben İngilterede 2 üviversite bitirdim ve ağabeyim oranın vatandaşı ve kızımı oraya götürüp okutmak istiyorum.Babasına her istediğimde ulaşamıyorum, ya ayık değil, ya karısından korkuyor. Daha önce 2 kere bunu başardık ve gittik geldik çok şükür. Ama bu sıkuntılardan bıktığım için kızımın velayetini almak istiyorum fakat yeni eşi bana devamlı zorluk çıkarttırıyor.benim ricam 11 yaşındaki kızıma bu güne kadar hiç bir faydası olmayan babasından velayetini nasıl alırım, onlar da çocuğumu istemiyor fakat bize zorluk olsun diye eşi bu işi zora koşuyor, hakaret ediyor, bir kere DNA bile istedi( ne alakası varsa)maksat kızımın istikbaline mani olmak. Bütün derdi kızımın babası sarhoşken beni övüp durmuş, kadın da düşman olmuş bana. Ne yapabilirim lütfen bana akıl verin. Şimdiden teşekkür ederim.