Yabancı Online Oyun Platformu.
Merhaba
Oynadığım MMO RPG tarzı online bir oyunda bulunduğum klana toplu ceza verildi iki sefer üst üste toplamda 14-15 günlük bir ceza. Bu ceza ile eğlencemi kapattılar günlük hediyeleri alamadım görevleri yapamadım. Benim şahsi işlediğim bir suç yok fakat bulunduğunuz klana verdik faklı bir klana geçebilirsiniz diyorlar cevabende.
Sorularım ;
1) Kredi kartımdan paket satın aldım ve fatura gelmedi , faturamı istedim 15 gündür de göndereceğiz diye oyalıyorlar ve fatura halen yok.
2) Tüketiciye şikayet edeceğim fiziki adres verin dedim bana Amsterdam'da bir iş merkezinin adresini verdiler ama kat yok numara yok ve iş merkezinde belki onlarca firma var.
Bu firmaya ne yapabilirim hukuksal olarak fikir verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Cevap: Yabancı Online Oyun Platformu.
Kardeşim fatura konularını bilmem fakat, oyunun kurallarını kayıt olurken, indirirken veya tam oyuna ilk kez giriş yapacağın zaman sana "Şartlar ve Koşullar" gibi seçenekle; "Kabul et - Reddet" seçeneği çıkıyor. Eğer kabul edersen ve kabul ettiğin şartlarda böyle yaptırım/geri ödeme talebi vs. vs. gibi şeyler varsa alamazsın (fatura olayını bilmiyorum). Ayrıyetten zaten reddet yaptığın zaman da oyuna giriş hakkı vermiyor bu yüzden senin zararına olacağını düşünüyorum.
Sana tavsiyem pay2win oyunlarını bırak singleplayer tarzı "Skyrim, Witcher, Mount and Blade, Generals, Battle For Middle Earth2, Age of Empires III, Rome Total War, Shogun2 Total war" gibi bir sürü oyuna erişebileceğin Steam abimize bak. Eğer illa arkadaşlarla oynayacağım diyorsan PubG (mobil olan yıkık oyundan değil orjinal steamdaki), Call of Duty nin yeni versiyonları falan kafana göre veya online ve bedave olan pay2win olmayan DotA2 olabilir. Sen bu olaydan fazla bir şey bekleme kafandan at. Dilersen ekle beni steamdan yeni oyunlarla tanıştırayım seni. Linki bırakıyorum yorum yaparsan daha kolay dönerim istek listesi full kardeşim. Selametle kal.
https://steamcommunity.com/id/cengaver120
Cevap: Yabancı Online Oyun Platformu.
hangi oyun acaba? sana tavsiyem yatırdığın para karakterinden daha fazla ediyorsa harcama itirazı açabilirsin. chargeback işleminden dolayıda hesabın sınırsız kapatılacaktır ama tüm yatırdığın parayı alacaksın.