Yalancı şahitlik ve adaletin sağlanamaması.
Arkadaşlar bu konuyu 3. yazışım iki defa silindi konu. Bu yüzden kısa kesicem
Bir olayda boğazımdan bıçakla yaralandım hayati tehlike atlattım 2015 yılından sonra Travma Sonrası Stres Bozukluğu yaşamaktayım olayın butün faturası bana kesildi maddi manevi olarak mağdurum.
Olayda Karşı Taraf ve Tanıklar benim kişilerin üzerine onlara zarar vermek maksadıyla koştugumu söylediler ama olan bu değildi. bu arkadaşlar kavgayı kendileri ettiler insanlara kendileri zarar verdiler.
ben olayın dışında arka saftaydım mahkemede bunu anlattım ama tek ağızdan çıktığı için bir tesiri olmadı sanırım. Sanık benim gibi iki farklı yerde olması gerekiyordu beni yaralaya bilmesi için.
Mahkemede hakkım aranmadığını düşünüyorum ve olanda bu. Benim hatam orda bulunmaktı.
Karşı taraf Nefsi müdafadan beraat etti ve şuan müşteki sıfatında benden davacı ve ben bu kişilere ne zarar verdim ne bişe üstelik hayati tehlike atlatmışım ve travma stres bozukluğu çekiyorum maddi manevi hasarlarım var.
Şuan bir avukat tuttum avukata bu beyanların yalan olduğunu tanıkların çıkar gözettiğini gerçeği anlatmadıklarını söyledim, bu davada bazıları ifadesini düzeltti ve olayı yumuşattı ama bazıları hayla daha beni olayın içine çekiyor.
Avukatım diyor ki; mahkeme bizi dinlemez bunlara gerek yok biz beraat edicez sen önüne bak okulunla sporunla vs. ilgilen. arkadaşlar bu durumun akıbeti ne olmalı [Fikir,Öneri,Görüş,Hukuksal bakış,Kanun] sizlerden beklemekteyim.
Bu Faturayı Yalancı Şahitlik Gerçek dışı şahitlik Bakımından bu kişilere yüklemek istiyorum.
Cevap: Yalancı şahitlik ve adaletin sağlanamaması.
Avukatınız dosyanın detaylarını daha iyi biliyor ve eminim gereğini yapacaktır.
Cevap: Yalancı şahitlik ve adaletin sağlanamaması.
Sayın Avukat Selçuk beye katılmakla beraber şunu da eklemek uygun olur.Mahkeme tek başına sizin ifadelerinizle veya sizin anlatımınızla yürümez.Karşı taraf nasıl ki çıkıp 'yüzbinlerce lira maddi ölçülemez manevi zararlarım var geceleri uyuyamıyorum bu kişi suçlu 30 sene ceza yesin' demesi tek başına bir şey ifade etmeyeceği gibi sizin ispatlayamadığınız ve tek başına söylediğiniz şeylerin hukuki bir anlamı yok.Avukatınız bırakın karşı tarafa ceza aldırmayı kendiniz ceza almadan kurtulun önünüze bakın yaklaşımında bulunmuş zaten.Dosyaya hakim olan da o olduğu için burdan daha fazla bir şey söylemek zor.Geçmiş olsun.