evi ne zaman teslim etmiş olurum Ev sahibi girerse gasp sayılır mı
Merhaba.
Soruyu çok uzatmadan sormaya çalışacağım.
Ev sahibi özel bir mağduriyeten dolayı çok yalvardı ve bende iyi niyetimden evi tahliye ettim.
Şİmdi bennden utanmadan depozitomu kesti ve ödemedi. (boya parası vs)
Netice itibariyle ben bu evde 2 sene oturdum ve keyfimden çıkmıyorum. aksi takdirde boya yapardım tabiki. ama şuan onun yalvarması ve mağduriyeti nedeniyle çıktım.
Ev sahibim kardeşi geldi eşyalarını koydu çünkü ben ona 1 anahtar verdim. eşyaları koyabilmesi için çünkü onu ev sahbii evinden çıkarıyordu.
Fakat diğer 2 anahtarı depozitomu alınca teslim edeceğim dedim.
Fakat yatırmadılar ve bende kapıyı kilitledim.
Sorular.
1- Kim suçlu.
2- Şuan ev benim mi ev sahibinin mi? Ben teslim etmediğim için ev sahibi evimi gasp etmiş oluyor mu?
3- Krakola gidip suç duyurusunda bulunabilir miyimm?
4- Ev sahibi benim için suç duyurusnda bulunmuş (nedenin bilmiyorum gidince öğreneceğim)
5- Ne yapabilirim?
Not: Yazışmalar ve ses kayıtları whatsup'da mevcut.
Cevap: evi ne zaman teslim etmiş olurum Ev sahibi girerse gasp sayılır mı
Evi tahliye etmişsiniz ve artık ikamet etmediğiniz evin anahtarlarını hala ev sahibine teslim etmediğiniz için suç duyurusunda bulunmuş olabilir mi? Ya da kiracımın tahliyesinden sonra kardeşim eve yerleşti ve evden eşyalarının eksildiğini söylüyor, hala elindeki anahtarları teslim etmemiş olan eski kiracım yapmış olabilir, anahtarları teslim etmediğini kendisinin söylediği whatsapp yazışmalarımızda da görülebilir demiş olabilir mi acaba?Eve girdiğinizde boyası badanası yeni yapılmış olarak girdiyseniz, her ne sebeple olursa olsun tahliye ederken boya badanasını yaparak boşaltmanız gerekirdi.
Cevap: evi ne zaman teslim etmiş olurum Ev sahibi girerse gasp sayılır mı
Yok teslim ettiğimi hiç bir zaman ifade etmedim. Depozito yatınca dedim
Şimdi ifade verdim. "Beni tehdit etti" demiş. Bende tüm yazışmaları gösterdim. Öyle birşey yok. Hukuken herşeyi yapacağım dedim.
Benim için önemli olan şu.
Ev kimin
Benim mi
Yoksa onun mu
Sözlelme fesh edilmedi. Faturalarım bike halen benim üstüme. Sadece iyi niyetten eşyanı koyabilirsin dedim.
Eğer eve yerleşirse evimü gasp etmiş okur mu.
Kısacası nerden yürüyebilirim.
Bu arada. Boya yapmamamın sebebi şu. Kardeşi kanser ve ben iyi niyetimden çıkıyorum. Dokayısıyla bu iyi niyetimin karşılığında size borçlu çıkamam dedim. Aksş takdirde evden çıkmayayım dedim vs.....