Beraat kararının ardından tekrardan davanın edevlet' te gözükmesi.
Merhabalar tekrardan. Aralık 2018' deki narkotik şubenin evime baskınından sonra (hiç bir şey çıkmamıştı) 2020 ye kadar yaklaşık 4 veya 5 kere uyuşturucu madde kullanıyor muyum diye teste girmiştim. Hepsinde de kullanmadığım çıkmıştı. Bu dava falan olmadan önce savcıyla konuştuğumuz zaman, kendisi bilgisayar ve telefonumu almam için bir yazı verip imzalayıp mühürlemişti. O gün saat geçe kaldığı için eve gittikten sonra ertesi gün hafta sonuna denk geliyor diye pazartesi gidecektim. Hastamız olduğu için 1 hafta iş aksadı ve o gün savcının imzalı kağıdını vermeye gittiğimde önceki gün değiştiğini öğrendim ve bu belgenin değiştiğinden dolayı geçersiz olduğunu söylediler. Yeni savcıyla hiç görüşemedim. Ardından yeni savcı tck 190/2 ile mahkemeye verdi. Ocak 2020 ve Şubat 2020 de mahkemem görüldü hakim beraat kararını uygun buldu. Ara sıra e devlette kontrol etmeme rağmen "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." yazısı çıkıyordu (en son geçen hafta baktım). Bugün edevlette nedense dava tekrardan "https://hizliresim.com/YyGtCB" olarak karşıma çıktı fakat ne bir duruşma günü var ne de başka bir şey. Acaba bana bunun ne olduğunu veya ne olacağı konusunda tecrübe ya da fikrinizi söyleyebilir misiniz?
- - - Güncellendi - - -
Uyaptan baktığım zaman dosya durumunda kapalı olarak gözüküyor. Fakat, son duruşmanın yapıldığı günün tarihi var.
- - - Güncellendi - - -
bu üçüncü oluyor fakat https://hizliresim.com/tdr6VH böyle bir belge var ekranımda. Mahkemeden 12 gün sonra Kapatıldı denmesine rağmen nasıl tekrardan edevlete düşüyor. Gerçekten sabahın erken saatlerinde denk geldim. Güne o kadar stres ve kötü başladım ki anlatamam... :/
Cevap: Beraat kararının ardından tekrardan davanın edevlet' te gözükmesi.
hocam merhaba 3 gün evvel e-devlete girdim icra ve dava dosyalarıma icrada 12 dosyam davalarda 6 dosyam vardı kalpten gidiyordum :) sonradan baktım uyap sisteminde yenilenme olmuş bu yüzden kapalı açık tüm dosyalar dava sorgulama ve icra sorgulama yerinde çıkıyor 7 yıl önce kapanan dosyada çıkıyor bende eskiden e devlette açık dosyalar görünürdü simdi hem açık hem kapalı dosyalar görünüyor. uyapta eskiden açık kapalı dosya butonu vardı şimdi o kalkmış dert etmeyin
Cevap: Beraat kararının ardından tekrardan davanın edevlet' te gözükmesi.
sedat inanın bana kalpten gidecektim :D çünkü, yurtdışına virüs olayı azalacağı zaman gidip rusçamla ingilizcemi geliştirme planlarım vardı hepsi suya düşecek diye ödüm kopuyor