Haneye tecavüz hakkında bilgi
Merhabalar ;
Başımdan bir olay geçti ve bu olay ile ilgili siz değerli üstadlarımin yorumuna ihtiyacım var . Kiracımin oturduğu dairenin bir altındaki daireye su kaçağı mevcuttu. 1 ay felan biz bu kaçağını gidermek için uğraştık ama ustalar sorunu çözemedi. Daha sonrasında olayın olduğu gün kaçağın devam ettiğini gelip bakmamı söyledi. Kendi rızası ile daireye girdim . Daha sonrasında ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı ve bunun sarhoş olduğunu anladim kendisine sen iyi değilsin bu konuyu daha sonra konusalim dedim ve evin kapısından dışarı çıkmaya doğru gidiyordum . Arkamdan gelip bıçak sapladı belime ben tam cikarken arkam donukken ve ben hizlicana evi terk ettim. Hastaneye gidip dikiş atıldı ve raporumla beraber karakola gidip şikayetçi oldum. Bu şahıs da aynı anda karakola gidip evime zorla girdi bana saldırdı ve bende bıçakladım diye ifade vermis. Ama herhangi bir darp raporu vs almamış çünkü ben ona vurmadım herhangi bir darp yapmadım. Ben burda haneye tecavuz den yargılanır miyim ceza alırmıyım? Beni aydinlatirsaniz sevinirim
Teşekkürler
Cevap: Haneye tecavüz hakkında bilgi
Emniyette olay yeri incelemesi yapıldı mı? Yani polis konut dokunulmazlığını ihlal suçu için olay mahaline gelip, kapıda zorlama vs. tespiti yaptı mı, kiracınızın ve tamiratı yapan ustaların ifadesi alındı mı?
Cevap: Haneye tecavüz hakkında bilgi
Merhabalar
Dönüşünüz için oncelikle teşekkür ederim.
Emniyet olay yeri inceleme yapmadı beni bıçakladığı için gelmiş almis direk . Olay yerine herhangi bir zorlama olmadi. Kisi kendi davet etti su akıntısına bakmamız için ve o sekilde eve girdim. Benim herhangi bir darbim da olmadı. Arkamdan gelip bıçak sapladı belime evden tam cikarken . Karakola geldiginde şahıs evime girdi bana saldırdı diye ifade vermis . Kiracı ve tamiratcinin ifadesine başvuru olmadı