-
Aidat hakkında
Arkadaslar merhaba İstanbulda bir apartmanın bodrum katına 2 ay once tasındım. Apartmana ayagımı bastıgım gunden beri kendini apartman yoneticisi olarak tanıtan sahıslar benden aidatı vermemi soyluyorlar.
Altkatta oturmam nedeniyle kapımın onu cok pis, supurulmuyor dogru duzgun. Ayrıca evimden cıkarken apartman ısıgını kullanamıyorum cunku en yakın elektrik prizi apt. cıkıs kapısının yaninda.
Kendilerine bu ve bunun gibi isteklerim oldugunu, ayrıca aidat karsılıgında bana makbuz vermeleri gerektigini soyledim. "Yok makbuz filan, tum oturanlar bizi bilir, bize sahtekar mı diyosun" karsılıgında bir yanıt aldım.
Bu durum hakkında ne diyorsunuz arkadaslar? Boyle bir yasal hakları var mı? Ne yapmalıyım daha cok ısrarcı olurlarsa polisi cagırsam işe yarar mı?
Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Yetkili Notu : Site/forum kuralları uyarınca, acil başlıklı alan açılmaması gerekmektedir. Site/forum kurallarını yeniden okuyunuz ve bu kurallara lütfen uyunuz.
-
bağımsız bölüm malikleri ve kiracaları ortak giderlere katılmak zorundadırlar, elbette ödediğiniz bedeller için makbuz istemek hakkınız var