Whatsapp gruplarında küçüklüğümüzdeki çıplak fotoğrafları paylaşmak suç oluşturur mu?Yani bunlar ç.p olarak geçmez herhalde değilmi?
Printable View
Whatsapp gruplarında küçüklüğümüzdeki çıplak fotoğrafları paylaşmak suç oluşturur mu?Yani bunlar ç.p olarak geçmez herhalde değilmi?
'MÜSTEHCENLİK' Olarak geçer şikayet eden olur ise bu suçtan ifade verirsiniz dava açılabilir. ben telegram grubunda yetişkin film oyuncusu jony sins in sticker lerini paylaştım bakın fotoğraf demiyorum sticker soruşturma başlatıldı. bi cocukluğuna ait cıplak resim için kendini riske atma derim
Şikayet ederseler derken whatsapp grubundaki bir arkadaşımdanmı bahsediyosun?neden şikayet etsinlerki beni
- - - Updated - - -
yani alt tarafı çocukluk fotoğrafı kimsenin şikayet edeceğini düşünmüyorum başka arkadaşım bir kaç defa kendi küçüklüğünü paylaşmıştı hiç problem olmadı .whatsapp ın da böyle bir filtresi yok galiba.
whatsap'ın sözleşmesinde filtre vs olup olmaması kanunları etkilemiyor evet şikayet yada ihbar olursa soruşturma açılır yoksa kim nerden bilsin senin whatsata ne yaptığını :) açık saçık çıplak resim olduğu için müstehcenlik olarak yorumluyor savcılar. birisi gider şikayet ederse soruşturma açılır. etmezler diyorsan düşünme bu kadar ama birinin damarına basma gruptan birisi sinirlenir bir şikayet ederse çıplak resim atıyor diye durduk yere basın ağrımasın
Anladım teşekkürler cevap verdiğin için.