Uyusturucu madde kullanımı
Bir süre önce uyusturucu madde kullanmaktan ifade verdim.Bunuda ifademde teyit ettim.Fakat üzerimde herhangi birsey bulunamadı telefon kayıtları üzerine ifade verdim.Ögrenci oldugumdan dolayı tebligat elime ulasmadı ve devam eden ilk davalara katılamadım.Denk geldiğim bir uygulamada ise madde satıcılıgı olarak kayıtlara gectiğini öğrendim.Şimdi yakın zamandaki davaya katılacagım.Böyle birşey sizce nasıl olabilir?Bana ne yapmamı önerirsiniz?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...
Re: Uyusturucu madde kullanımı
iyi günler. 1 hafta önce arkadaşmla beraber esrar içmek için satın almaya gittik.ben aldım ve arabaya bindim.polis durdrudu ve karakola götürdü.ifademizi verdik.sadece birkaçkerekullandığımı ve kullanmak için satn aldığımı söyledim,bağımlılık derecesinde değilim poliste ifadeyi düzenlerken bunu belirtti.5,6 kez kullanmıştım 6 ay içinde.ilk defaa böyle bir olay geldi bşıma sicilim temiz,ve artık sözkonusu bile olmaaz benim için ne içmek ne de çevremdeki içen insanalrın olması.para cezası alacağımı öğrendim.tam anlamıyla bilgilenmek istiyorum.nelerle karşılaşırım.yardımınız için şimdiden t. ederim
sn.Komplike,İçicilikten (10)ay hapis alırsın sicilin temiz diyorsun paraya cevrilir ancak,resimlerin çekilip,parmak izin alındı mı? yani arşivlendin mi? önemli olan o, senin ömür boyu peşini bırakmaz.
sn ekremiyican parmak izim alınmadı resimlerim de çekilmedi.ifademde de bağımlı olmadığı anlaşıldı gibilerinden birşey yazmış polis.ben eminim kendimden birdaha içmicem.bundan sonrası için korkum yok.para cezası ile atlatacağım kesin mi.ünv den mezun olucam 1 hafta sonra hayatımı kurucam tam bu zamanda olması beni çok yıprattı,mahvoldum.bilginize ihtiyacım var kafam çok karışık.
sonuçta bunu yaptım ve bu bir suç.bunun karşısında durmak zorundayım bunu da biliyorum.kabul etmeliyim geleceğim için güzel ailem için.mahkemeye de çıkacağm.güzel bir ünvden istediğim bir bölmden iyi dereceyle bitiricem.öğretmenlik yapıcm bir ünv de 1,5 yıl sonra nasip olursa.herşey düzelir değl mi?ben bunu bir daha kullanmıcam zaten diğer gördüğüm insanalr gibi sıklıkla kullanmadım birkaçkere içtim.karar,benim bu düşüncelerimi yaptıklarımı ve sicili mi gözönünde bulundurularak verilecek değil mi?
Siz efndi uslu olun üniversitenizi bitirin bu tip alışkanlıklardan uzak durun. Daha sonra gider sicilinizden sildirirsiniz.
Alıntı:
ekremiyican rumuzlu üyeden alıntı
sn.Komplike,İçicilikten (10)ay hapis alırsın sicilin temiz diyorsun paraya cevrilir
Ekremiyican'ın sözleri dahi içtihat niteliğinde olduğundan ne diyorsa onu yapın.
sn. elvancetinkaya içtihat niteliğinde olması ne demek.bu terimlere uzk olduğum için anlayamadım.yani kararın para cezasıolabileceği ihtimalinin yüksek olmasından mı bahsediyor sunuz?cvbınız için şimdiden t. ederim