merhabalar değerli hukukçular, (intihar) ölüm sebebi ile vergi borcum anlaşmalı olarak boşandığım eski eşime yandsırmı eski eşimden 2 cocugum var.. vereceğiniz yanıtlar benim için çok değerlidir teşekkürler
Printable View
merhabalar değerli hukukçular, (intihar) ölüm sebebi ile vergi borcum anlaşmalı olarak boşandığım eski eşime yandsırmı eski eşimden 2 cocugum var.. vereceğiniz yanıtlar benim için çok değerlidir teşekkürler
Ölmekle hiç bir sorun çözülmez beyefendi geride kalanlara o sorunlarla birlikte acılar travmalar kalır, borç için kimsenin canını almıyorlar varsa ödersin yoksa ödemeye çalışırsın zaman içinde sorunlar azalarak biter.
saygıdeğer avukat bey delilsiz haksız yere sanık olarak yargılanıyorum bu dava açılımı savcının keyfi iradesi ile başlıyor hukuksuz bir şekilde duruşmaya çıkacağım ve akıbetinde ne olacağını kendi kanaatimce kestirdiğim zamman haksız yere tutuklanacağım ailem ben ve cocugumm perişan durua düştük 15 ay askerlik görevini yerine getiriş biri olarak hapisten korkmuyorum ama hapis çıkışı sicil sabıka durumları iş bulamama ve hapiste kaldığım her 1 yıl için vergi borcumun 24 yıl katlanması söz konusu ayrıca haksız yere hapse girmem durumunda sicil sebebi ile iş bulamayacağım gibi sigortasız işlerde ömrüm çürüyecek emekli olamamama kadar büyük bir hasar veriyor bu durum bana sebep ise savcının keyfi dava açması
Dava açmakla iş bitmiyor mahkemede kendinizi bir avukatla savunabilirsiniz adam öldüren kaç yıl yatıyor boş verin bu işleri zaman içinde tükenip bitiyor sorunlar gerekirse psikolojik destek alın ölümden başka her şeyin çaresi var ölüm ise hiç bir şeyin çaresi değil.