Taahüdü ihlal suçu ile dava açılmış nasıl yol izlemeliyim?
Merhaba 10 bin kusur lira borca taahhut verdim imza attim ilk taksidi odedim ikinciyi 300 lira eksik odedim avukat icra ceza mahkemesine dava acmis durusma tarihi haziran 2020 avukatla görüştüm elimle bu ayin taksidi var davayi çek geri odemelerime devam edeyim dedim kabul etmedi..toplu oderseniz kapanır dava diyor mayis hazirana kadarda 14 15 bin olur borc diyor..Bana siz yine elinize geceni odeyin diyor..Ben borcuma faiz isleyeceginj bile bile parca parca odemek istemiyorum yeni taahutte yapmiyor nasil bi yol izlemeliyim.Teşekkürler
Cevap: Taahüdü ihlal suçu ile dava açılmış nasıl yol izlemeliyim?
Elinize para geçtikçe parça parça ödeyin.
Cevap: Taahüdü ihlal suçu ile dava açılmış nasıl yol izlemeliyim?
Avukat bey öncelikle ilginize teşekkürler hukuk burosuyla tek seferde toplam borcu ödemek kaydiyla anlaştım pazartesi gunu toplu odeme yapacagim fakat gorustugum arkadas taahhut ihlal davasinin düşmeyecegini benim durusmaya gitmeme gerek olmayacagini soyledi icra dosyasininda 15 gun icinde kapanacagini soyledi kafam karisti ayni gun dava dosyasi ve icra dosyasi kapanmazmi neden bana oyle soyledi..Mail ile ben size borcu yoktur yazisi atarim dedi..Guvenebilirmiyim ?