Taciz nedeniyle kiracının evden çıktıktan sonra hak talep etmesi
Merhabalar 6 ay önce taşındım. Taşındığım ev sahibesi ile çok iyi anlaştık ancak kocası bana facebook üzerinden iyi geceler tatlı rüyalar 😍😍 mesajı attı. Bu mesajı attığı esnada karısı ve kızları ile teras katta birlikteydik. Gösterdim hepsi gördü ve aşagı babalarının yanına inip laf saymışlar adam geldi ben o amaçla yapmadım vs dedi. Abdestinde namazında bir adam yanlışlıkla oldu vs dedi. İnanmamamız gerekirdi ama hepimiz inandık.eşim yanlış anlamasın diye mesajı sildim.
Kadınlar olarak görüşmeye devam ettik. 1 ay kadar sonra evimin arka tarafına beton merdiven yapmaya söz vermişti sabahın 8 inde geldi. Merdiven yapmaya başladı 10 dk sonra mutfağa yanıma geldi ve bana gece mesaj attığını bana gelip gelmediğini sordu. Ne mesajı bana mesaj gelmedi dedim, birkaç bişey yazdığını sildiysem artık bi önemi olmadığını söyledi. Bende gece vakti ne mesajı o saatte ne mesajı attınız dedim. Seninle konuşmak bana iyi geliyor dedi. Benden 22 yaş büyük ve ben Hamile bir bayanım. Nasıl böyle bişey dersiniz ben kızınız yaşındayım dedim beni yanlış anladın vs diye üstünü örtmeye çalıştı. Ben evden çıktım işini bitir çık git dedim ona. Bende ev sahibinin evine gittim ve karısının hastaneye gittiğini öğrendim.
Kızına durumdan bahsettim baban benden uzak dursun dedim. Annesi antidepresan kullanıyor diye bişey söyleme ona babanla hallet dedim. Ancak adam yani ev sahibim gizlemeyi becerememiş ve ben gittim konuşmak istedim o beni yanlış anladı vs demiş.eşinin ısrarlı soruları üzerine onun konuşması bana terapi gibi geliyor demiş. Sonrada yollu mu yolsuz mu denedim demiş. Karı koca 10 gün kadar kavga etmişler ve sonunda adam evi terk etmiş. 1 ay kadar eve gelmedi avukatlar tutup boşanmaya karar verdiler.
Adam bana karısı aracılığı ile evden çıkmamı söyledi sürekli. Bi kere masrafını karşılayayım çıksın dedi kabul ettim. Fakat caydı vermedi. Mahallede adımı dedikodu malzemesi etti. Benim ona meyl ettiğimi söylemiş vs. Bende bunun üstüne karakola gidip şikayetçi oldum.eşi ve kızları da iyi geceler tatlı rüyalar 😍 mesajını gördüklerini ifade vererek doğruladılar. Evden çıkarmamız için bize baskı yapıyor da dediler. Yollu mu yolsuz mu kelimesini de karısı ifadesinde geçirdi.
Velhasılkelam ben şikayet edince adam aracılar bulup barışma isteği gönderdi ve barışmışlar. Şu anda 2 kişilik binada 2 gündür oturuyoruz ve çok rahatsızım beni taciz edip birde mahalleye beni kötüleyerek adımı çıkardığı için. Karısı ile haber yolladı ve sunduğu teklifler çok komik
1= 1000tl vereyim çıksın ve şikayeti geri alsın /razı gelmedim
2= oturmaya devam etsinler o benim kızım gibi! Kirayı da ödesinler.
Şimdi ben çıkmak istiyorum ama çıkarsam suçlu olur muyum?
Çıktım diyelim masraflarımı ona ödetebilir miyim??
Sulh hukuk mahkemesine başvurmalı mıyım??