Cepteteb Vadesiz TL Hesabı Skandalı
01.11.2019 Tarihi itibariyle başıma gelen bir olaydır. Akşam hesap öderken banka tarafından onay verilmediği söylendi gidip ATM den çekmeyi denediğimde şubemiz ile iletişime geçin yazısı geldi. Arkadaşıma para aktarmaya çalıştığımda tekrar aynı yazıyı gördüm. Hesapta bloke görünmüyor para atabiliyorum hesaba fakat ne hikmetse çekemiyorum ? Bankayı aradım blokaj işlemi gözükmemektedir yazıyor ilgili departmana mail atıyorlar cart curt. Aciliyet belirtmeme rağmen tek bir açıklama dahi yapamıyorlar? Hayır varsa bir sorun direkt söyleyin ilgili departmanmış cart curt oyalamayın insanı yarı yolda bırakıyorsunuz mağdur ediyosunuz. Hayır bunun tek bir açıklaması olabilir paramı benden izinsiz başka işler için kullanıyorlar. Şehir dışına çıkıcam tüm paramı , birikimimi Cepteteb'e aktardım bunun hesabını kim verecek? Haftasonu şube kapalı saat başı arayıp sonuç geldi mi diye sormaktan başka çarem yok şu an resmen. Şikayetvar üzerinden de belirttim bunu ayrıca bankayı arayıp şikayet kaydı oluşturdum insanları karşılarında saf yerine koyuyorlar. @Cepteteb
Cevap: Cepteteb Vadesiz TL Hesabı Skandalı
selam 2013 yılında bir şey başıma gelmişti.
ziraatbanktan para çektiğimde dekontta 250 tl bloke olduğu (nedenini anlayamadığım) gözüküyordu.
hesabın bulunduğu şubeye gittim. düzelttiler.
başka bir şube vs düzeltemiyor
Konu hala gunceldir bloke yokken nasıl böyle bir kısıtlama olabilir
Bankalar, işlemleriniz şüpheli gördüklerinde bu tarz kısıtlamaları yapabiliyorlar. Kimi zaman da sistemsel hatalardan dolayı bunlar olabiliyor. Bankanın (bankasına göre) herhangi bir şube yada hesabınızın bulunduğu şubeye gittiğinizde bu sorunu düzeltmeleri gerekir. Eğer sorunu şubeniz düzeltmiyorsa bu durumda yasal olarak hak aramanız gerekir.
Alıntı:
Mevlut Issisu rumuzlu üyeden alıntı
Konu hala gunceldir bloke yokken nasıl böyle bir kısıtlama olabilir
01.11 akşamı dediğiniz cuma akşamı oluyor, yani mesai bittikten sonra.
Bugün, yani ilk iş gününde şubenizle görüşüp sorunun neden kaynaklandığını öğrenebilir, gelecek cevaba göre de arayacak bir hak olup olmadığı görülebilir.
Şubeyle görüştünüz mü? Ne dediler?