İşe İade Dava Kazanılsa Bile İstinafa Götürülebilir mi

Davayı kazanmamıza rağmen, istinafa götürebilir miyiz? Örneğin 5 aya hükmetti ama biz bunun ... gerekçeleri nedeniyle daha fazla olması gerektiğini söyleyerek istinafa gitsek, istinafta alehimize bir durum olur mu?(Lütfen mantığını sorgulamayın , kazandığımız dava istinafa götürebilir miyiz sorum)

Cevap: İşe İade Dava Kazanılsa Bile İstinafa Götürülebilir mi

merhaba ozziem
Davayı kazandın ama sen farklı bir miktar bekliyordun. tabii ki istinafa götürebilirsin, Eğer gerekçelerin ve nedenlerin sağlamsa istinaf düzeltir ve onaylar, değilse aynı şekilde onaylar.
Yakında avukatlık işine giricem:)

Alıntı:

erd_bay rumuzlu üyeden alıntı

merhaba ozziem
Davayı kazandın ama sen farklı bir miktar bekliyordun. tabii ki istinafa götürebilirsin, Eğer gerekçelerin ve nedenlerin sağlamsa istinaf düzeltir ve onaylar, değilse aynı şekilde onaylar.

Ne güzel olur ,
ama avukatlığa soyunmadan önce tarayıcınızda   '' işe başlatmama tazminatı neye göre belirlenir'' yazıp bir aratın derim.
Böylece işe başlatmama tazminatı belirlenmesinin neye göre yapıldığına dair yargıtay kararı görebilirsiniz.

Alıntı:

erd_bay rumuzlu üyeden alıntı

merhaba ozziem

Bana da mantıklı geldi, neden başvuramayayım ki istinafa , x tutuar ben x+10 istiyorum belki.