Merhaba. Acaba elinde örnek bir tahliye taahhütnamesi olan birisi bana gönderebilir mi veya burada yayınlayabilir mi? Teşekkürler...
Printable View
Merhaba. Acaba elinde örnek bir tahliye taahhütnamesi olan birisi bana gönderebilir mi veya burada yayınlayabilir mi? Teşekkürler...
T A H L İ Y E T A A H Ü T N A M E S İ Mülkiyeti ........................ e ait olan ve kendisi tarafından kiralanan ............................... numaralı apartman dairesini başkaca hiçbir ihtar, ihbar ve hüküm istihsaline lüzum kalmaksızın 6570 sayılı kiralama kanununun 7. maddesinin a fıkrAsı gereğince .......... tarihinde fiilen ve hukuken tahliye ve kirayan malikine boş ve temiz olarak teslim aldığım şekilde teslim edeceğimi hiçbir etki ve baskı altında kalmaksızın kayıtsız ve şartsız dönülmezlik kaydı ile ve tamamen kendi serbest iradem ile ayrıca belirtilen tarihte her ne sebep ile olursa olsun mecuru tahliye ederek kiralayan mal sahiöine teslim etmezsem ve hukuken ihtilaf yaratırsam tüm icra takipleri ve davaların masrafları ile avukatlık ücretlerinin bana ait olacağınıda ayrıca beyan ve kabul ederim. TAHLİYE TAAHÜTNAME TEBLİGAT ADRESİ ŞAHİT KİRACI
Metin için teşekkürler. Acaba taahhütnamenin noterden geçmesi şart mı yoksa sadece imza yeterli midir?
Tahliye taahüdünün geçerli olabilmesi için kontratın başlangıç tarihinden sonra düzenlenmiş olması şarttır. Kira kontratosu ile Aynı tarihli olan taahütler geçersizdir.Noterden olması şart değildir.Ancak yukarıdaki özellikleri taşıması gerekir. Şayet kiracı noterden veriyorsa imza inkarı açısından önemlidir.