Merhaba,
bulunduğum evi 1 sene önce aldım.
Bugün eski ev sahibi adına telekomdan tebligat geldi. Borcunuzu telekom müdürlüğüne başvurarak ödeyiniz yoksa haciz gelecek diye... Pekii bu haciz işlemi beni bağlar mı? teşekkürler...
Printable View
Merhaba,
bulunduğum evi 1 sene önce aldım.
Bugün eski ev sahibi adına telekomdan tebligat geldi. Borcunuzu telekom müdürlüğüne başvurarak ödeyiniz yoksa haciz gelecek diye... Pekii bu haciz işlemi beni bağlar mı? teşekkürler...
Tebligatı, çıkartan makama, bir yazıyla iade ediniz. O telefon hala orada mı değil mi (nerede kurulu) bilmiyorum ama, bunu da kontrol ettirip; oradaysa, kapatılması için de dilekçe veriniz. Başkasının telefon borcu sizi bağlamazsa da; tebligat o adreste kabul edildi diye; başınıza olmadık şeyler gelebilir.
telefon kapatılmış ve başkasına satılmıştır. telekom'a danıştım sizinle alakası yok dendi. Fakat evin açılmaması için karakol'a başvurmam gerekecek mi emin değilim... teşekkürler ilginiz için.
tebligatı gönderen avukata borçlunun telefon numarasını verdim faydası olur mu?
İlla ki faydası olacaktır, onu arayıp, gerekirse ona hacze gideceklerdir.
Muhtara kayıt yaptırdıysanız, zaten karakola bildiriliyor. Ayrıca bir bildirim yaparsanız, karakoldakilerin pek kaale alacaklarını sanmıyorum. Dahası; icra memuru gelip de haciz için polis isterse; bu, verilmek zorundadır ve polisin, o haczi uygulatmaması da mümkün değildir.