Iyi günler herkese . Yaklasik 1 yillik nisanliydim ve bir ay once ayrildim . Ayrilktan sonra kavga falan ettik tartistik . 2018 kasim ayinda nisanlimla kendi rizasi dahilinde benm ikametimde cinsel birlikteligimiz oldu . Daha sonra ayrılınca kaldiramamis ayriligi karakola gidip sikayetci olmus . Evime davet ettigimi sonra eve gelip ben diger odada klima acik diyerek onu o odaya goturmusum daha sonra evlenecez zaten birsey olmaz diyip baski ile zorlama ile birlikte olmusum . Bu olayida babasina anlatmak ile santaj yapmisim . Daha sonra yalan yaptigi hatayi gorup keza bana oyle dedi . Karakola gidip sikayetini geei almis . Kendi rizamla birlikte oldum son gorusmemizde tartistik ben de o an kizginlikla gidip sikayetci oldum su an aramizra bir sorun yok demis . Ben kesinlikle zorla olmadim keza nisanliydik ve yakinlasmalarimiz hep oluyodu o gun kendi geldi ben yorgunum disara cikmayacagim diye anlik.bir sekilde o an oldu . Brn kiza bir kez sordum olaydan sonra o da severek isteyerek birlikte oldum kizginlilla öyle dedim dedi. Su an evlilik yolundayız . Dosya savcilikta beni hala cagirmadi savci acaba nolur . Her hangi bir rapor yok darp cebir yok buna iliskin rapoe yok sadeece evlilik vaadiyle kizlil bozma var ve dediklerim
- - - Updated - - -
Lutfen bilen arkadaslar yanitlayabilir mi