Cevap: Daire-Dükkan sorunu
Kiraladığınız yeri işyeri olarak kullanabilmeniz için tüm kat maliklerinin rızasını almanız gerekir. Aksi halde ruhsat alamazsınız.
teşekkürler cevap için, kat maliklerinin rızası derken bir dosya hazırlayıp izin veriyorum ve imza şeklinde yeterli mi yoksa apartman karar defterine imza atılması mı gerekli noter onaylı olacak şekilde. bu forumdaki geçmiş konuları da incelediğimde farklı cevaplar mevcut belediye ikisi de kabul görür dedi. bir de merak ettiğim bu karar daha önce mevcut dükkanlardan biri için alınmışsa kabul görür mü yoksa daireye özel olarak mı alınıyor?
burası site olarak geçiyor a-b-c-d-e olarak ayrı ayrı, belediye ada parsel olarak dökümünü verdiğinde bütün sitenin listesi çıkıyor fakat yönetim olarak hepsi farklı yönetime sahip. ben imza olarak almak istesem kendi bulunduğum sitenin sanırım imzasını almam gerekir doğru mudur?
bir de mülk sahibi kira kontratında kiralanan yerin ne olarak kullanılacağı bölümünde çalışma ofisi olarak belirtti bizden önce de başka bir firmanın olduğunu ve sorun teşkil etmediğini söylemişti fakat anladığım kadarıyla bizden önceki firma bu ruhsatı almadığı için belediyeye başvurmamış. olumsuz bir durumda bizim bir yasal hakkımız olur mu
Alıntı:
aliveli1 rumuzlu üyeden alıntı
...olumsuz bir durumda bizim bir yasal hakkımız olur mu
Hiç bir hak iddia edemezsiniz .