Cevap: Ulaştırılamayan Tebligat
Borcunuz bankaya mı varlık şirketine mi? Bundan emin olun, muhtemelen cevap verecek olanlar için önemli bir bilgidir.
Ayrıca borç ne zamandan kalma ve ne borcu gibi bilgileri de yazın.
Kredi Kartı borcu,Bankanın vekil avukatı üstlenmiş Borç maksimum 4 aylık henüz 29 Temmuz'da icra davası açılmış
Muhtarlıkta kaydınız yok mu ?
Keşke icraya düşmeseymiş.
7 günlük süreyi neden merak ettiniz? İtiraz mı edeceksiniz ödeyecek misiniz? Bu iade oldu ise, bir sonraki Mernis adresinize gönderilir ve size tebliğ edilmiş sayılır zaten. Borcunuz tamamen bitmediği sürece de her zaman icraya gelinebilir.
Borcun bir kısmını avukata verilmeden önce ödemiştim.Aynı ana borcun daha fazlasını çıkarmışlar itiraz edeceğim ancak şu an ne durumda bilmiyorum başka şehirde iken bilgi alabilir miyim acaba? Yani bu tebliğ geçerli mi ? Tebliğ mümkün değildir notu düşülmüş ama..
- - - Updated - - -
Muhtarlıkta kaydım var ancak şu an memleketimdeyim kimseyi bulamamışlad muhtarlığada bırakmamışlar.
E-devletten uyap vatandaş'a girerseniz, orada her şeyi en ince ayrıntısına kadar görürsünüz.
Oradan baktim zaten tebliğ mazbatası altında belge olarak iade edilen ödeme emri gözüküyor...
Anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile bu geçerli değil. Daha doğrusu yapıl(a)mamış. Ama geçersiz / yapılamamış olsa bile, hemen akabinde bir tebligat daha yapılacaktır ve bu tebligat mernis adresine yapılacağından geçerli olacaktır.
UYAP üzerinde yeni bir tebligat gözükmüyor gözükür mü gönderildiğinde?