Eşimle boşandık. Müşterek bir çocuğumuz var. Temmuz ayında çocuk bende kalıyor. Bende kaldığı ay için nafaka ödemem gerekiyor mu? Mahkeme kararında bu konu ile ilgili hiçbir bilgi yer almıyor.
Printable View
Eşimle boşandık. Müşterek bir çocuğumuz var. Temmuz ayında çocuk bende kalıyor. Bende kaldığı ay için nafaka ödemem gerekiyor mu? Mahkeme kararında bu konu ile ilgili hiçbir bilgi yer almıyor.
elbette ödeyeceksiniz. nafaka çocuğun ihtiyaçları içindir. Ama hem nafaka ödemek hem 1 ay çocuğa bakmak zor geliyorsa, çocuğu almayabilirsiniz
Sayın mustem Nafakanızı ödemeye devam edeceksiniz.
Sayın nurtenoz soruya verdiğiniz cevap tarzı hiç hoş değil. sayın mustem gayet nazikçe ve içinde hiçbir şekilde sitem bulunmayan bir cümle kurmuş. Bu kadar ukalaca cevaplamanızı anlayamadım. Cevap yazmak bu kadar zor geliyorsa sizde yazmayın olsun bitsin. Tavrınız hiç hoş değil. Ayrıca burası bir hukuk sitesi.. Güzin abla köşesi değil. Verdiğiniz cevapların cümlelerini de buna göre kurun lütfen. Bak kızım vah kızım vb.)
Bir kere Güzin abla vefat etti mekanı cennet olsun amma Allaha şükür Nurten abla başımızda dimdik duruyor. Ne güzelde yanıtlıyor..
sayın siyah 1975
size ne oluyor aradan çıktınız. Siz hukukçu musunuz? Ben bu forumda ah kızım vah kızım yazmadım bi kere. Biri soro sormuş ben cevap yazdım. Meraklı mısın o kadar okuma sen de. Verdiği,m cevapğ yanlış mı neye göre karar verdin. Benim iletilerimi takip etmeyi de bırak
Sayın Mustem çocugunuza hayırlı uzun ömürler.Umarım Sayın Avukatlar soruna aydınlatıcı bilgi verirler.
Bu arada Nurtenoz hanımın, forumdaki konular ne olursa olsun Erkeklere karşı gösterdiği agresif tutumlar ile çok gülünç durumlara düşüyorsunuz.
Enerjinizi başkalarının ailevi ve özel sorunlara ahkam keserek harcamak yerine,daha anlayışı bir zihne sahip olmaya çalışsanız sizin için daha iyi olacagı kanısındayım.
Profilinizin altında yazan : ''Özgürlüğümü kimseye vermem'',yazısının yanına '' Başkalarında önce kendimi eleştirmeliyim.Başkalarının sorunlarına dil uzatmamalıyım''...cümlelerine eklemek daha yerinde bir profil yazısı olur.