İnternetten oyun alırken aldığım tehdit
Bugün bir siteden oyun hesabı aldım ama bozuk çıktı . sitede destek bölümü vardı ve birisiyle iletişime geçtim . önce hesabın değişmesini istedim ama kabul etmediler , daha sonra iade talep ettim onu da kabul etmediler . en sonunda ''hakkınızda hukuki işlem başlatacağım '' yazdım . AMA GÖNDERMEDEN MESAJI GERİ SİLDİM . daha sonra konuştuğum kişi göndermediğim mesajı okudu ve sen kimi tehdit ediyorsun diyerek bir sürü şey yazdı okuyamadan chatleştiğimiz balon kapandı ve telefondan biri aradı . sorun nedir dedi ve anlattım aynı şeyleri . kendince haklı olduğunu söyledi ve 5 dakika civarı konustuktan sonra bununla uğraşmamak için beni bir daha aramayın paramı da istemiyorum iletişime geçmeyin dedim . bunu dedikten sonra yasal işlem başlatacağız dedi ve cevap veremeden kapattı .
Şimdi 2 sorum var. birincisi burda haklı kişi kim ?
ikincisi daha yeni 18 yaşıma girdiğim için e devlete giriş yapamıyorum . bana dava açıp açmadığını nasıl öğrenebilirim ?
Cevap: İnternetten oyun alırken aldığım tehdit
''hakkınızda hukuki işlem başlatacağım '' demekle tehdit etmiş olmazsınız. Küfür, hakaret etmediyseniz endişe edecek bir durum yok. Bilakis aldığınız oyun hesabının bozuk çıkması nedeniyle siz hakkınızı arayabilirsiniz. https://twitter.com/IhtisasH