7bin tl otoparka cekme parasi
Merhabalar hayirli gunler bir onceki konumda babamin aracinin icradan dolayi cekildigini anlatmistim ve sonra yorum olarak 7bin tl otoparka cekme parasi mumkun mu ? Suan da aracin borcundan ayri olarak 7bin tl sirf otoparktan cikartmak icin para odeyecegiz aracin noter degeri 35bin tl idi yardimci olur musunuz
Cevap: 7bin tl otoparka cekme parasi
Otopark yeddiemin ücreti aracın kaldığı süreye göre değişebilir, resmi yeddiemin ücret tarifesine ulaşıp o bedel üzerinden hesaplama yaptırın, yeddieminler genellikle sıradan otopark ücreti hesaplayıp tabiri caizse giydiriyorlar, alınması gereken yeddieminlik ücretidir adalet bakanlığınca ilan edilen tarifesi vardır, icra dairesinden bu konuda yardım isteyebilirsiniz tarifeyi bulup ona göre hesaplama yapılsın ödeyip aracı çıkartın.
Cevap: 7bin tl otoparka cekme parasi
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Otopark yeddiemin ücreti aracın kaldığı süreye göre değişebilir, resmi yeddiemin ücret tarifesine ulaşıp o bedel üzerinden hesaplama yaptırın, yeddieminler genellikle sıradan otopark ücreti hesaplayıp tabiri caizse giydiriyorlar, alınması gereken yeddieminlik ücretidir adalet bakanlığınca ilan edilen tarifesi vardır, icra dairesinden bu konuda yardım isteyebilirsiniz tarifeyi bulup ona göre hesaplama yapılsın ödeyip aracı çıkartın.
Maalesef su anda odeme sansimiz yok en az zarar ile kendimizi kurtarmaya calisiyoruz ne hikmetse en son taksitlendirme yaptigimizda 28bin lira olan borc arac cekilmeden 5dk once 36bin , arac cekildikten sonra 1 hafta bile gecmeden 46bin tl oldu benim bu faize itiraz etme sansim vzr mi ? Gercekten cok zor durumdayiz su anda