Hizmet almadığım para hk.
Merhaba,
Arkadasimla dil kursuna gittik. Kursta bir arkadaş vardı dediki kart bulursanız ben burdan fiyatı ayarlarım ona göre ödersin sonra bana imzalattı sözleşmeyi ama ben kart bulamadım ona da söyledim dedim ki kart bulamadım bulduğum da getirir öyle derslere başlarım tamam dedi bir kaç defa mesaj geldi ben aradım tamam biz halledeceğiz ben almıyorum dersi demedim para bulduğumda gelecem dedim bulamadığım için gidemedim şimdi de ne ders ne kitap hiç bir şey almamama rağmen beni avukata vereceğini söylüyorlar şimdi o arkadasta işten ayrılmış. Bu konuda ne yapabiliriz?
Sent from my ANE-LX1 using Hukuki NET mobile app
Cevap: Hizmet almadığım para hk.
Sözleşmenin diğer tarafı o bir arkadaş mı yoksa kurs mu?
Yok diger arkadas degil. Kurs.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sözleşmenin diğer tarafı o bir arkadaş mı yoksa kurs mu?
İmzaladığınız sözleşme ile o hizmeti bedeli karşılığında almayı kabul etmişsiniz. Hizmeti kullanıp kullanmamak , yani kursa gidip gitmemek sizin tercihiniz, karşı tarafın bunda bir etkisi yok.
Kurs, elindeki sözleşme ile icra takibine başladığında itiraz edecek olsanız, icra hakimi satın aldığınız hizmeti kullanıp kullanmadığınıza yani kursa gidip gitmediğinize değil sözleşme şartları gereği o ödemeyi yapıp yapmadığınıza bakar.
Anlaşmaya çalışın kursla , belki daha düşük bir bedel karşılığında kurtarabilirsiniz icra takibiyle ödemek zorunda kalmaktan.
Tamam. Cok teşekkür ederim.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
İmzaladığınız sözleşme ile o hizmeti bedeli karşılığında almayı kabul etmişsiniz. Hizmeti kullanıp kullanmamak , yani kursa gidip gitmemek sizin tercihiniz, karşı tarafın bunda bir etkisi yok.
Kurs, elindeki sözleşme ile icra takibine başladığında itiraz edecek olsanız, icra hakimi satın aldığınız hizmeti kullanıp kullanmadığınıza yani kursa gidip gitmediğinize değil sözleşme şartları gereği o ödemeyi yapıp yapmadığınıza bakar.
Anlaşmaya çalışın kursla , belki daha düşük bir bedel karşılığında kurtarabilirsiniz icra takibiyle ödemek zorunda kalmaktan.