Ödenmemiş Kiraları Mevcut Kullananlardan Nasıl Alırım ?
Değerli Hukukçular Daha önce Aynı Kiracı ile ilgili Tahliye Sorunlarımı Paylaşmış ve Aldığım Bilgilere Göre Zaman Kazanarak Hızlı sonuç Alacağım Bilgilere ulaşmıştım.
https://www.hukuki.net/showthread.ph...-mi&highlight=
Birikmiş Kira Alacaklarının Borçlu Baba-Oğul Müşterek Kiracılardan Haciz yoluyla Alınması mal varlıkları olmadığı için mümkün görünmüyor.
Önceki Konuda Bahsettiğim gibi Kira Alacaklarının Tahsili için Dava Sürerken benden Kiraladıkları iş yerindeki Makine ve Aletlere ihtiyati Tedbir Kararı Aldırmaya Çalışmış Ancak Makinelerin Borçlunun Eşi Adına Faturalı olduğu ve Vergi Levhasının da Aynı kişiye ait olduğu beyan edilerek Yaptıkları itiraz sonucunda Tedbir Durdurulmuş, İstihkak Davası Açmış ve Kaybetmiştik.
Kira sözleşmemizde Başkasına Devir konusunda olumlu veya olumsuz bir madde olmamasını Fırsat olarak kullanan Borçluların Kiraladıkları iş yerini en Başından Beri Bilgimiz Dışında 1. Derece Akrabaları Arasında Birkaç kez ( Eşi - Kardeşi - Kayınbiraderi ) Adına iş yerinin Vergi levhasını Değiştirmiş olmaları, iş yerindeki Para Edebilecek Makineleri Aile içinde Birbirlerine Devir Yapmaları ve Müşterilerinden Gelen Paraları icra Takibinden Korumak için 1. Derece Akrabalarının Hesaplarını Kullanmaları yeni Aldıkları Araçları Eş ve Kardeşleri üzerine Aldıkları Konularında Çeşitli Bilgiler Alıyorum.
Kiracıların iş yerinde Sürekli Çalıştığı Halde Bilgim Dışında Kendi Adlarına Firma olmadan başka vergi levhası ile Faaliyet Yapıldığında Benim Açımdan Nasıl bir Hukuki Durumları var ? iş yerini Kullananları Tesbit Etmek ve Faaliyet sürelerine göre Kira Borcundan sorumlu Tutmak mümkün mü ? Biriken Kira Alacaklarım Benim Hayatımı Ciddi Etkileyecek rakamlara ulaşmış durumda, Tahliye Süreci Bitene Kadar kaç Ay daha Geçecek Belli Değil.
Borçluların yakın Akrabaları ile Beraber hareket Ettiğinin Kanıtlanması Alacağımın Tahsili Bakımından Bana Nasıl Faydaya Dönüştürülür ?
Bu Konuda Nereye Nasıl Müracaat Etmeli ve Hangi Mahkemede Nasıl bir Dava Açmalıyım ?
Değerli Görüşleriniz için Şimdiden Teşekkür Ederim.