ADSL yi bir evden başka eve paylaşmak suç mu?
Bu konuda TTelekom yaptırımı var mı?
Geçmişe yonelik tespit mümkün mü?
Printable View
ADSL yi bir evden başka eve paylaşmak suç mu?
Bu konuda TTelekom yaptırımı var mı?
Geçmişe yonelik tespit mümkün mü?
Eğer Suç Ise Paylaşanlari Kontrolü Kim Yapiyor?
Ip Lerden Tespit Edilebliyor Mu Ki?
Yapmış olduğunuz sözleşmeyi okuyunuz suç olduğunu göreceksiniz.
İhbarla veya kontrolla ortaya çıkar, idari ceza artı duruma göre mahkemelik olursunuz eğer ortada kar amacı varsa...
Verilen ADSL hizmetini başka bir adrese dağıtamazsınız, başka bir adres ile paylaşamazsınız. Sayın commodore1tr'ye katılıyorum.
Arkadaşlar peki bu fiyatlardan dolayı telekoma karşı ben ne yapabilirim?
2 Milyon üye oldu hala rasyonel bir fiyata indirmediler.
http://beachboyr.sitemynet.com/resimlerim/23366.jpg
Yalnız paylaşırken senin bilgisayarındaki herşeyi görebiliyorlar .Tabi kazara silebiliyorler de.Bir de kablosuz modem durumu var....Bi kez kuzenimin 5.kattaki balkonundan aşağıdaki internet kafeden internet bağlantısı yakalamıştık......Ne modemmiş
Sayın crimson ;
Türk halkının kaz gibi yolunduğu uygulamanın sadece bu hizmetle olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Benzin fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim..
Ortak bilinç ve birey olunmadıkça bunlar hikaye kalacak bizden alacaklar ki birileri zengin olsun değil mi?
Tamamen aynı fikirdeyim. Her yerde birileri kendi rant düzenini kurmuş. En pahalı benzin, elektrik, doğalgaz vs. vs.
Sayın Kurban bu dediğiniz olamaz ...
ADSL o numaraya verilmiş bir hizmettir. Siz o adsl den girerek yapsanız yapsanız kendi mail lerinizi ve merak ettiğiniz sitelere girebilirdiniz...
Dediğiniz gibi uygulama olsa bir kişi abone olur Tüm Türkiye o şifreden girer değil mi?
ADSL telefona yönelik bir kurulum ve hizmettir. Başka yerden o telefonla nasıl girmeyi düşünütorsunuz anlayamadım ?
Sanırım mail kullanımı ile Adsl arasında bir kargaşa oldu...
Maalesef ki sayın Kurban'ın verdiği bilgiler doğrudur. Fakat şehirlerarası kullanımda bu hususun gerçekleşmediğini sanıyorum.
Telefon üyeliği ve ADSL üyeliği farklı olduğundan, iki ADSL üyeliğine sahip olan bir kişinin bunları değiştirmesinde veya başka yerlerde kullanmasında sakınca olmadığı açıktır.