Başkası Adına Tüketici Hakem Heyetine Başvurma
İyi günler.
Yaklaşık 3 aydır Ttnet internet sağlayamıyor, 2 ay önce tüketici hakem heyetine internetten başvurdum abonelik sözleşmesinin iptali için bugün sonuç geldi. Aboneliğin iptaline ve Ttnet'ten 25₺ tebligat ücreti kararı verilmiş.
İnternet yan evde oturan dayım üzerine, bu sıkıntı oluşturur mu illa benim üzerime olması gerekir mi internetin?
Şimdiden teşekkür ederim vakit ayıran kişilere.
Cevap: Başkası Adına Tüketici Hakem Heyetine Başvurma
Dayınızın bunlardan haberi var mı?
Başvuruyu dayınız adıyla mı yapmıştınız kendi bilgilerinizle mi?
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Dayınızın bunlardan haberi var mı?
Haberi var ama ben kendi adıma başvurmuştum
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Başvuruyu dayınız adıyla mı yapmıştınız kendi bilgilerinizle mi?
Maalesef sonuç çıkmaz diye öylesine başvurmuştum. Yeniden dayım üzerinden yapsak bi iki ay daha bekleyeceğiz.
Alıntı:
oguzhan3535 rumuzlu üyeden alıntı
...
Maalesef sonuç çıkmaz diye öylesine başvurmuştum. Yeniden dayım üzerinden yapsak bi iki ay daha bekleyeceğiz.
Adınıza olmayan bir aboneliği sonlandırmak için başvurup başkasının sözleşmesini feshinde haklı bulunmanız oldukça şaşırtıcı zaten.
Alıntı:
oguzhan3535 rumuzlu üyeden alıntı
...
Adınıza olmayan bir aboneliği sonlandırmak için başvurup başkasının sözleşmesini feshinde haklı bulunmanız oldukça şaşırtıcı zaten.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Aboneliğe bakmadılar zaten ortada ayıplı bir mal var. Sözleşme yükümlülüğünü yerine getirmedikleri için. Ttnet'i aradığımızda iptal ettirmek için sözleşmeyi öne sürüyor cayma bedelini ödeyip iptal edebilirsiniz gibi pişkin pişkin konuşuyorlardı.