Kandırılma ile davadan feragat sonrası yeni dava.
Merhaba,
Eşim ile aramızda uzun süredir süregelen sorunlar vardı, uzman psikolog ve psikiyatr yardımları ile çözmeye çalışıyorduk 8 ay önce ani bir kararla benden ayrılmak istedi.
Sonrasında olayın peşine düştüm ve kendisinin başka biri ile ilişkisi olduğunu öğrendim, kendisini takip ettiğinde şirketinden bir erkek ile buluşup cafede oturduklarını gördüm, sorgulamalarım başladığında ise arkadaşlıktan ibaret olduğu açıklamaları yapıldı, üçüncü şahıs ile de yüzyüze bir görüşmem oldu ve ben bu durumda eşime inandım tekrar aynı evde birleştik, tekrar birleşme süreci öncesinde de inandığım için açtığım aldatma davasından vaz geçtim.
davadan vazgeçmemden çok kısa süre sonra eşim tekrar ayrılmak istedi. Bunun sonucunda aynı evde duramayacağımıza kanaat getirerek tekrar evden ayrıldım.
Bu süreçler sonucunda benim psikolojim alt üst oldu, doktorum şu sıralar kaygı bozukluğu yaşadığımı söylüyor.
Bu durumlar karşısında eşimin davayı geri çekmem için benimle tekrar birleştiği ve ben davayı çektikten sonra yeniden benden ayrılmak istediğini düşündüm açıkçası, şu aralar kendimi toparlamaya çalışıyorum ancak ilerleyen zamanda ayrılık geçrekleşecek olursa yeni davada haklarım ne olur fikir almak istiyorum.
Ayrıca eşimin cafede oturduğu kişi ile fotoğrafları elimde mevcut.
Cevap: Kandırılma ile davadan feragat sonrası yeni dava.
Mesaj içeriği , son düzenlemiş olduğunuz haliyle düzeltildi.