Yargitay nasil bu karari veriyor
Yargitay genel kurulda itiraz etmedim diye tazminat talebimizi kabul etmedi.(10 blokluk sitede sadece benim blogumda garaj girisi yok. Davamiz bunun icindi)
Oysaki ilgili genel kurul sirasinda dairemi/blogumu secmemistim. Secimler genel kuruldan bir ay sonra uye giris onceline gore yapildi. Yuksek onceligim vardi ve istedigim daireyi secebilirdim. Serefiye raporunu inceledim ve dairemi sectim. Bu blokta garaj girisi olmadigi serefiye raporunda yok sozlu yazili bildirim yok. (Zaten olsa kimse o bloktan daire secmez) daire tesliminden1.5 yil sonra garaj acilisi yapilinca durumu anliyor ve dava aciyorum.
Yargitay tek cumle ile genel kurulda itiraz etseydin diyor. Baska bir aciklama yok. Dairemi bilmiyorum. Garaj yapilmadini bilmiyorum. Genel kurulda neye el kaldiracagim. Gulermisin aglarmisin. Eger kararda agzinla kus tutmadin deseydi kabul ederdim. Evet tutmadim. 5 tane hakim nasil bu karari verdigi anlayamiyorum. Benim falci gibi gelecekte olacaklari gormemi istiyorlar.Karar duzelme talebinde bulunduk avukatima teknik degil hakimlerin vicdanina seslenmesini istedim. Karar duzelmeden yuzde 1 bile sansimiz olmadigini ogrendim. Bu asamada ne yapabilirim. Fikrinizi almak istedim. Saygilarimla
(yerel mah. 5 yil surdu hakim sacma sapan bilikisi rapolarina hep direndi. Son bilirkisi hakliligimizi onayladi deger tesbiti istendi. hakim degisti. Yeni hakim ilk durusmada genel kurulda itiraz etmemissin diyerek bizi haksiz buldu!)