Adaletini bulabilmek için de adaleti hissetmek içinde zengin mi olmalısınız?
neden mi? Paran yoksa sana adaletinde yol gösterecek avukatı nasıl bulacaksınız?
Printable View
Adaletini bulabilmek için de adaleti hissetmek içinde zengin mi olmalısınız?
neden mi? Paran yoksa sana adaletinde yol gösterecek avukatı nasıl bulacaksınız?
Baro ya başvurusanız, maddi durumu uygun olmayanlara avukat tayin ediyor. Bu konuda merak etmeyin
Üstelik Baro tarafından tayin edilen avukatlar, "Büroma gelin dosyanızı bir de orada inceleyeyim" demezler, endişe buyurmayınız, adalete güveniniz...
Yorum yok no coment
''Yorum yok no coment ''Alıntı:
Yorum yok no coment
Biraz zıt olmadı mı sizce de bu iki cümle??
herkese selamlar öncelikle eksikliği hisedilen bir şeyin yani adaletin temsilcileri olarak hukukçu olarak ve mahkeme salonlarında hak arayan savunanlar olarak böyle bir sitede bir arada olmanız çok hoş .ama forum konularınıza bakıldığında Türkiye gibi adalet arayan bir ülkede insanların kendi mahkeme salonlarını kurduğu bir ülkede sizin forum konularınız biraz basit kalmıyormu böyle bir sitede insanların konuşamadıklarını tartışamadıklarını tartışmanız gündeme almanız gerekmez mi kapkaçın hertürlüsü yaşanırken cinsel istismar artık 17 aylık bebekleri vururken tahtakalede herkesin gözü önünde her türlü hap cd ve en olmayacaklar satılırken bence forum konularınız çok gündem dışı ve basit......saygılar[?]
Eleştiriniz için teşekkür ederiz ama bu kanıya sadece 2 forumu (Defol git lan ve Adaleti aramak) olukayarak mı vardınız?!
Ayrıca eğer gerçekten faydalı birşeyler yapılmasını istiyorsanız, tartışılmasını istediğiniz konuda forum açarak siz de katkıda bulunabilirsiniz. Etliye sütlüye karışmadan eleştiride bulunmak da bana göre basit bir davranış...
Dilek hanıma katılıyorum
site hakkında eleştirilerinizi sitemiz hakkınızda görüşleriniz kısmına yazınız
Sayın Abolla47;
Basitlikten kastınız nedir? Bize izah edebilirmisiniz?
sayın abolla47,
Nasıl uzaktan hissedilen sağlıktaki sıkıntıların kaynağı doktorlar değilse, adalete ulaşmada ki muhteml zorlukların sebebi hukukçular değildir. Ayrıca bu forum alt başlığında yaşam sohbet var, çok acımasız hatta önyargılı, yüklü bir yorum olmuş. Ben site yöneticisi olsam bu eleştirinizi nasıl derler görüntülemezdim.