Cevap: kasten adam yaralama
Karakolda diğer sanıkların da ifadeleri alınıp savcılığa sevk edilebilir karakola giderek savcılığa ne zaman evrakın yollanacağını sorup takipçisi olun.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Karakolda diğer sanıkların da ifadeleri alınıp savcılığa sevk edilebilir karakola giderek savcılığa ne zaman evrakın yollanacağını sorup takipçisi olun.
cevabınız icin teşekkürler. polis sanığın birinin nezarette tutuldugunu ve yarın savcılıga sevk edileceğini, diğer 2 sanıgınsa ifadeye cağırılıcağını belirtti. bu süreç nekadar ve nasıl devam eder. sanıklara ne gibi davalar acabilirim.
Çok sürmez o halde, sanıklara varsa maddi zararınız için maddi tazminat yoksa mamevi tazminat davası alabilirsiniz. Bu arada avukat mısınız av. titri kullanıyorsunuz?
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Çok sürmez o halde, sanıklara varsa maddi zararınız için maddi tazminat yoksa mamevi tazminat davası alabilirsiniz. Bu arada avukat mısınız av. titri kullanıyorsunuz?
demek istediğim süpheli savcılıga ifade vermis son durumu nerden öğrenebilirim uyap baktım ama herhangi bir dava görünmüyor.
polise kamera kayıtlarının oldugu bir flash disk teslim ettim kendim herhangi bir dava ve şikayette bulunmadım. sizce Ben evime kağıt gelmesini mi beklemeliyim yoksa savcılıktan bir dosya daha açtırmalımıyım yoksa polislerin izlediği yolu takip etmeliyim?
bu arada mesleğimi yapmıyorum ticaret ile uğrasıyorum.
Savcılık soruşturması uyapta e devlette görünmez bu aşamada evrakın tamamlanıp savcılığa teslimini bekleyip takip edin.
cok teşekkür ederim admin iseniz , rica etsem konuyu komple silermisiniz.
Alıntı:
av.eralp rumuzlu üyeden alıntı
cok teşekkür ederim admin iseniz , rica etsem konuyu komple silermisiniz.
Siteye kaydolurken, buraya yazılanların silinemeyeceğini bildiğiniz konusunda onayınız alınmamış mıydı?