Cevap: 226/3 2.cumleden ceza.
Alıntı:
erdem22 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar mahkeme sonuçlandı 226/3 2 cumlesinden , ilk mahkemede hagb istemedigimi yazmıştım sonra avukatımın aklına uydum, bunlar teknik konular hakimler teknik konuları bilmez dedi ve savunmama hagb kararı istedigimi ,yanlış mail adresinden tutanak tutuldugunu , bilirkişi istedigimi yazdıgımda ,hakime hanım savunmamı okumadan ve bakmadan hagb kararını savunmanın en üstüne yazdıgımızda onu gördügünde direk 2 yıl ceza verip 1 yıl 8 ay hagb verdi.ve 226 / 4 den bir video daha varmış cumhuriyet başsavcılıgına ihbarda bulunulmasını da yapıştırdı..şimdi tekrar 226/4 den mahkememi olucak yada olursa ordanda bana 1 yıldan ceza veririlerse hagb bozulucak mı anlamadım yada bu kararı temyiz edebilirmiyiz.....?
Merhaba benimde 2 gün sonra duruşmam var. Bu tür dava açılanlara yol gösterebilmek adına dava dosyanız hakkında bilgi verirmisiniz? Adliyeden dosyaların içeriğini aldınız mı?
Bizimle paylasırsanız çok sevinirim.
Cevap: 226/3 2.cumleden ceza.
aynen 3, mahkemede aklıma dosya fotokopisi geldi aldım inceledim ve gördüm ki maşl adreslerinin ön isimleri aynı ama birisi hotmail.com ihbar edilen hotmail.com.tr ve ipler aynı tutuyor neyse bilirkişi istedim ve eksik inceleme dedim sallamadı bile...hakim iyi olursa bırakır yoksa yapıştırır gecer ..teknik konulara hakim degiller bilmiyorlar.....