bi alacağımın krşılığında 2 adet senet almıştım. bu senetleri ciro yapılma meselesini bilmiyordum . icra müdülüğüne gittim. buradan ödeme emri formu hazırlat dediler. bunun bi örneği var mı acaba.
Printable View
bi alacağımın krşılığında 2 adet senet almıştım. bu senetleri ciro yapılma meselesini bilmiyordum . icra müdülüğüne gittim. buradan ödeme emri formu hazırlat dediler. bunun bi örneği var mı acaba.
Örneği var ama, hazırlayabileceğinizi hiç sanmıyorum. Haklarınızı kaybetmemek için, bir avukattan profesyonel yardım alınız.
yine de bunun örneğini verebilir misiniz? Bir de haklarınızı kaybetmemeniz için profesyonel yardım alın demişsiniz. bunu bi açıklar mısınız? Avukatın taksimetresi çok yazar ben bunu bi yazıcıya uyarlattırırım. bunun bi örneğini dosya halinde konuya eklerseniz size minnettar kalırım.
Sayın mustafa37 konuşma tarzınız çok kaba ve terbiyesiz.Karşındaki senden birşey istemeden bilgi veriyor. Sen taksimetre çok yazar diyorsun. Ayıp değil mi karşındakilere.Haksızsam haksızsın deyin. Oruçlu oruçlu insanların canını sıkıyorsun.
sız ılamsız taıp yoluna gıdeceksınız.dolayısıyla ılamsız takıp dılekcesı doldurmelısınız.bu dılekce ucretı muddeabıh oranına gore belırlenır.yanı senetlerın toplam tutarına goreçama sanırım senetler az mıktar ıcerıyo.dolayısıyla sayet 10.000 ytl den az ıse 250 ytl avukat ucretıyle bu ısınızı halledın bence.bu yonden meslektaslarımın dusuncesıne katılmak bırlıkte konusma tarzınıza bende kırıldım ayrıca.cunku bız hukukcular hangı devrelerden gecerek buralara gelıyoruz bunu dusunun lutfen.bakın gene de sıze yardımcı olama yolundayız...
zaten alacağım ücret 370 ytl kadar 2 senet miktarı. bu uslubumu yanlış anladınız. lütfen kusura bakmayın ama bunun bi örneği varsa lütfen bunu dosya halinde eklerseniz sevinirim. işim ceviz kabuğunu doldurmuyor. ama şu anda ihtiyacım var ve yeteri kadar maddi durumum yok bu yüzden beni anladığınız için teşekkür ederim. sayın skaragoz söylemek istediğimi yanlış anladınız. biz de oruçluyuz ama yapmak istedğim kalp kırmak değildi.. teşekkürler.
siteyi biraz araştırırsanız bulacaksınız
hallettim herkese teşekkür ederim.